reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
@Tasza powodzenia [emoji8]
@reqiem możesz wpisać mi w tabelce, ze spodziewam sie chłopca? [emoji8]
Widzę, że @Talka92 też masz połówkowe w dzien swoich urodzin [emoji16] zobaczenie maluszka na monitorze i zapewnienie lekarza, ze wszystko w porządku bedzie dla mnie najlepszym prezentem [emoji7] i Tobie tez tego zycze [emoji4]

To byłby najlepszy prezent urodzinowy, jaki tylko moglabym sobie wymarzyć :)

My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Gratuluje[emoji175][emoji175][emoji175]

My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Super gratuluję pisiuni [emoji4] [emoji106]

Gratulacje [emoji1]
Ale czas zasuwa, ja w sobotę zaczynam 5 miesiąc, jupi!

Ale naskrobalyscie jak spałam[emoji6]ja ogólnie też zamierzam nie wydawać grubej kasy na rzeczy dla małego wiadomo dzieci szybko rosną, wózeczki są super w komisie,ubranka tylko na wyprzedaży bo bez to jakieś masakryczne ceny a też przeglądam olx i tam można fajne rzeczy za grosze zakupić [emoji6]całą noc spałam jak dziecko,jakoś tak malo ciążowo się czuje.
Zazdroszczę ci, ja jestem jak zombi, kilka razy w nocy się budzę i wstaje już o 6 ..to chyba przez te upały [emoji849] w ogóle w dzień też zasnąć nie mogę .

Super kochana[emoji7]dla odmiany dziewuszka [emoji6]

reklama
Do góry