alla31
Fanka BB :)
A pytałaś ? Może zapomniał że bierzesz :-)Też tak czytałam więc nie wiem o co chodzi a u lekarza była 16t3d to już powinien odstawić. Spytam na następnej wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pytałaś ? Może zapomniał że bierzesz :-)Też tak czytałam więc nie wiem o co chodzi a u lekarza była 16t3d to już powinien odstawić. Spytam na następnej wizycie
Nie zapomniał bo wypisywal receptęA pytałaś ? Może zapomniał że bierzesz :-)
Hmmm no to dziwne , dobra poczekaj do wizyty ,w końcu jeśli już " nie zaszkodzi ,nie pomoże ".Nie zapomniał bo wypisywal receptę
Wyjścia nie mam ale zmniejsze dawkę bo mnie po nim mdliHmmm no to dziwne , dobra poczekaj do wizyty ,w końcu jeśli już " nie zaszkodzi ,nie pomoże ".
No tak na 37 osob z tabelki 18 zna. Ale fakt niezle czasyJeszcze połówkowych nie było a już prawie każda zna płeć ,co za czasy ;-);-);-);-);-)
Nieee jeszcze nie może za tydzień, jak się znowu nie zasłoniOla Ty nie znasz jeszcze płci?
Jestem juz w 16t i jeszcze biore. Nie wiem do kiedy musze brac. 10.08 moze sie dowiemTo nawet nie wiedzialam ze trzeba slonca unikac na duphastonie.
Do dziewczyn które brały lub biorą pytanie mam do kiedy bralyscie?
No to praktycznie połowaNo tak na 37 osob z tabelki 18 zna. Ale fakt niezle czasy
My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Nie wiem. Wiesz calkiem sie nie da uniknac slonca wiadomo ale lepiej nie za dlugo na nim przebywac chyba ze te poranne lub wieczorne godziny i sie nie opalać.A jeśli się nie uważało na słońce przy duphastonie, to co wtedy?