reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja mam luteine dopochwowa i podobno będę ją brała do końca ciąży. Lekarz powiedział mi, żeby absolutnie nie przebywać na słońcu. Spacery rano lub wieczorem . Ale zrozumiałam, że ze względu na ciążę, nie mówił, że przez luteine.
Mi.mowil ze ze wzgledu na tabletki. Mozna sie normalnie opalac w ciazy

reklama

Jak fajnie :-)
My wczoraj kupiliśmy basen, bo teść chciał i teraz czekam aż woda się nagrzeje :)

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

02.08 :
@Tasza wizyta

03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta, @malianka wizyta
10.08 - @arielka94 wizyta, @Aneta15 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta, @Inka91 wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe, @asiaxkk wizyta
22.08 - @Talka92 wizyta, @Asia92 wizyta, @alla31 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe + URODZINY [emoji512] @Kokoszka356 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe, @reqiem wizyta
28.08 - @asiaxkk połówkowe, @Asia92 połówkowe, @AniaWaa połówkowe, @marzena1810 połówkowe
29.08 - @Talka92 połówkowe + URODZINY! [emoji512]
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta, @Lilli1234 wizyta
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

@Tasza kciuki za wizyte i czekamy na wieści! Na ktora masz?
Miłego dnia dziewczyny [emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]

@Tasza kciuki za wizytę [emoji110]

Widzę, że na ten moment jest praktycznie po równo chłopców i dziewczynek :-) [emoji170] [emoji175]

@Dariana zamawialam taki laktator.

Prawdziwe Bubee Automatycznego Karmienia Noworodków Podwójna Elektryczna Pompa Piersi Mleko Pompy z Mleka Butelka Zimnej Pad Ciepła dla Matek
Link do: Real Bubee Automatic Newborn Baby Feeding Double Electric Breast Pump Milk Pumps with Milk Bottle Cold Heat Pad for Mothers-in Manual Breast Pumps from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group do schowka

Dziękuję :)

Ja na szczęście sporo rzeczy dostanę :) W tym wózek, fotelik, łóżeczko, itp. Ciuszki też dostanę. To co muszę kupić to komoda, taki stolik do przewijania żeby wstawić do łazienki, kocyki dla małego (w tym jeden droższy z wełny merino, ale to już mój wymysł), pieluchy tetra i flanela i inne tego typu rzeczy.. myślę też o niani i o laktatora właśnie. Ale muszę pomyśleć jeszcze nad tym..

Mi.mowil ze ze wzgledu na tabletki. Mozna sie normalnie opalac w ciazy

Nie brałam nigdy ale jak rozumiem to są hormony tak, więc może dlatego, że mogą powstać przebarwienia na skórze.
Na pewno opalanie w ciąży nie jest zabronione [emoji6]jeśli zachowa się umiar i przestrzega tych najprostszych zasad.

Kurcze ja jestem w 18 i dalej mam brać a od początku nie bylo problemow ale w zeszłym roku poronilam w 10 tc. Mam już go dość bo mam wrażenie że mnie po nim mdli.
Jak schodzilyscie z dawki?
Ja w zeszły poniedziałek skończyłam brać(aktualnie 17+3). Najpierw 3x1 później 2x1 później 1x1 i na koniec 0,5x1 przez 4dni

reklama
My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Cuudnie cudnie, gratulacje! [emoji8][emoji9][emoji9]Chcialam wpisac w tabelke, ale widze ze Cie wogole nie ma tam!

Do góry