reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

5 miesiąc to chyba ukończone 17 tygodni. Ja właśnie kończę dziś.

Co do niani przypomniała mi się historia ,miałam kiedyś nianie taka zwykła z dwoma odbiornikami i korzystałam z niej latem jak wyjeżdżalam z koleżanką na działkę ..super sprawa ,nasze dzieci spały sobie na górze domu ,a my codziennie wieczorem tarasik..w każdym razie moja niania pewnego razu zwariowała i zaczęła wyłapywać dosłownie wszystko z okolicznych wsi, prawdopodobnie z innych " niań" i tak sobie wieczorem słuchałysmy np jak mąż z żoną się kłócili :-):-):-) także trzeba uważać ..haha tamte nianie działały po prostu na zasadzie zwykłej radiowki.

reklama
Brałam Duphaston.. Własnie odstawiłam i niestety mam na rękach jakieś białe plamy po Chorwacji..nie duże ale sa :-\

A jeszcze któraś z was bierze Duphaston ? Mi dwóch lekarzy kazalo odstawić bo od 17 TC progesteron już jest produkowany przez łożysko . Tak jak Inka zostawiłam sobie na wszelki wypadek kilka tabletek .

A jeszcze któraś z was bierze Duphaston ? Mi dwóch lekarzy kazalo odstawić bo od 17 TC progesteron już jest produkowany przez łożysko . Tak jak Inka zostawiłam sobie na wszelki wypadek kilka tabletek .
Ja i mam brać do następnej wizyty na pewno. To będzie 19t3d i wydaje mi się że to długo.

Ja i mam brać do następnej wizyty na pewno. To będzie 19t3d i wydaje mi się że to długo.
No mi lekarz to tłumaczył ,że to już i tak nic nie daje ,że to jest sztuczny progesteron i jeżeli jest mus to kontynuuje się potem luteinę ,ale nie Duphaston..konsultowalam to z dwoma i obydwaj powiedzieli to samo ..od paru dni już nie biorę .

No mi lekarz to tłumaczył ,że to już i tak nic nie daje ,że to jest sztuczny progesteron i jeżeli jest mus to kontynuuje się potem luteinę ,ale nie Duphaston..konsultowalam to z dwoma i obydwaj powiedzieli to samo ..od paru dni już nie biorę .
Też tak czytałam więc nie wiem o co chodzi a u lekarza była 16t3d to już powinien odstawić. Spytam na następnej wizycie

reklama
Do góry