reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

5 miesiąc to chyba ukończone 17 tygodni. Ja właśnie kończę dziś.

Co do niani przypomniała mi się historia ,miałam kiedyś nianie taka zwykła z dwoma odbiornikami i korzystałam z niej latem jak wyjeżdżalam z koleżanką na działkę ..super sprawa ,nasze dzieci spały sobie na górze domu ,a my codziennie wieczorem tarasik..w każdym razie moja niania pewnego razu zwariowała i zaczęła wyłapywać dosłownie wszystko z okolicznych wsi, prawdopodobnie z innych " niań" i tak sobie wieczorem słuchałysmy np jak mąż z żoną się kłócili :-):-):-) także trzeba uważać ..haha tamte nianie działały po prostu na zasadzie zwykłej radiowki.

reklama
Brałam Duphaston.. Własnie odstawiłam i niestety mam na rękach jakieś białe plamy po Chorwacji..nie duże ale sa :-\

A jeszcze któraś z was bierze Duphaston ? Mi dwóch lekarzy kazalo odstawić bo od 17 TC progesteron już jest produkowany przez łożysko . Tak jak Inka zostawiłam sobie na wszelki wypadek kilka tabletek .

A jeszcze któraś z was bierze Duphaston ? Mi dwóch lekarzy kazalo odstawić bo od 17 TC progesteron już jest produkowany przez łożysko . Tak jak Inka zostawiłam sobie na wszelki wypadek kilka tabletek .
Ja i mam brać do następnej wizyty na pewno. To będzie 19t3d i wydaje mi się że to długo.

Ja i mam brać do następnej wizyty na pewno. To będzie 19t3d i wydaje mi się że to długo.
No mi lekarz to tłumaczył ,że to już i tak nic nie daje ,że to jest sztuczny progesteron i jeżeli jest mus to kontynuuje się potem luteinę ,ale nie Duphaston..konsultowalam to z dwoma i obydwaj powiedzieli to samo ..od paru dni już nie biorę .

No mi lekarz to tłumaczył ,że to już i tak nic nie daje ,że to jest sztuczny progesteron i jeżeli jest mus to kontynuuje się potem luteinę ,ale nie Duphaston..konsultowalam to z dwoma i obydwaj powiedzieli to samo ..od paru dni już nie biorę .
Też tak czytałam więc nie wiem o co chodzi a u lekarza była 16t3d to już powinien odstawić. Spytam na następnej wizycie

reklama
Do góry