reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
@Tasza powodzenia [emoji8]
@reqiem możesz wpisać mi w tabelce, ze spodziewam sie chłopca? [emoji8]
Widzę, że @Talka92 też masz połówkowe w dzien swoich urodzin [emoji16] zobaczenie maluszka na monitorze i zapewnienie lekarza, ze wszystko w porządku bedzie dla mnie najlepszym prezentem [emoji7] i Tobie tez tego zycze [emoji4]

To byłby najlepszy prezent urodzinowy, jaki tylko moglabym sobie wymarzyć :)

My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Gratuluje[emoji175][emoji175][emoji175]

My już po[emoji3] jest chyba dziewczyna.... odwrócona znowu dupką haha. Dr mówił że jak są 3 przecinki w sensie zarysowane wargi sromowe to już raczej nie zmieni zdania[emoji6] dziś 14+4 i jest wielka bo 8,6cm gosch.... nie do uwierzenia[emoji3]
Super gratuluję pisiuni [emoji4] [emoji106]

Gratulacje [emoji1]
Ale czas zasuwa, ja w sobotę zaczynam 5 miesiąc, jupi!

Ale naskrobalyscie jak spałam[emoji6]ja ogólnie też zamierzam nie wydawać grubej kasy na rzeczy dla małego wiadomo dzieci szybko rosną, wózeczki są super w komisie,ubranka tylko na wyprzedaży bo bez to jakieś masakryczne ceny a też przeglądam olx i tam można fajne rzeczy za grosze zakupić [emoji6]całą noc spałam jak dziecko,jakoś tak malo ciążowo się czuje.
Zazdroszczę ci, ja jestem jak zombi, kilka razy w nocy się budzę i wstaje już o 6 ..to chyba przez te upały [emoji849] w ogóle w dzień też zasnąć nie mogę .

Super kochana[emoji7]dla odmiany dziewuszka [emoji6]

reklama
Do góry