reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ta aplikacja preglife jest najlepsza. Wcześniej miałam aplikację Moja ciąża i tam nie wskazują wszystkiego tak doklanie. Aktualnie jestem 17+3. Niestety przytyło mi się w 4 dni kilogram! Mam nadzieję że ta tendatencja się nie utrzyma. Tylko jeden dzień odpuściłam liczenie kalorii, w sobotę na weselu i już takie efekty ;( Chociaż od początku wychodzi mi +4kg więc też chyba nie najgorzej, ale zazdroszczę dziewczynom które do tego etapu nic nie utyły :) Albo to woda albo organizm korzystając z wesela zmagazynował wszystko :) Chociaż liczę też składniki odżywcze więc niedoborów nie powinno byc.

Dzień dobry ![emoji274]
Maharet To napewno woda się zatrzymała ,mi też potrafią kilogramy skakać do góry jak sobie odpuszczę z liczeniem kalorii [emoji2]

@Anga79 kciuki zaciśnięte za dzisiejsza wizytę[emoji110][emoji110][emoji110]

Miłego dnia

Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

27.07 :
@Anga79 wizyta

30.07 - @Monika 11118 wizyta, @Stelka38 wizyta, @MojrAnka wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Lilli1234 wizyta @Kokoszka356 wizyta, @martag86 połówkowe
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
09.08 @Asiula86 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
10.08 - @arielka94 wizyta
13.08 - @Zuzanka1402 - wizyta
14.08 - @violetta.sc wizyta, @bojąca wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Kicia_83 wizyta @Olusiaczek19 wizyta @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe, @paulenka91 połówkowe, @Dariana wizyta
21.08 - @eulalia83 połówkowe
22.08 - @Talka92 wizyta
23.08 - @Misza95 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
30.08 - @Asiula86 wizyta, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
04.09 - @bojąca połówkowe
20.09 - @Asiula86 połówkowe
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to Was dopisze.

@Anga79 kciuki zaciśniete [emoji7] o ktorej masz wizyte i ktory masz tydzien dzis?
Udanego piąteczku dziewczynki[emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Hejo w piątunio [emoji3] Ja szykuje się na badania żeby mieć na środe bo później nie bede miała kiedy. Jeszcze kilka dni i zobacze mojego cukiereczka! Że też te dni tak wolno lecą jak czekasz na wizyte [emoji14]
Miłego dzionka [emoji8]

Hejo w piątunio [emoji3] Ja szykuje się na badania żeby mieć na środe bo później nie bede miała kiedy. Jeszcze kilka dni i zobacze mojego cukiereczka! Że też te dni tak wolno lecą jak czekasz na wizyte [emoji14]
Miłego dzionka [emoji8]
Hejka;)
Też miałam w planach badania dziś zrobić, ale nie mogłam się zwlecz z łóżka [emoji1] i przełożyłam ma poniedziałek;) strasznie senna ostatnio jestem..

Ja już kiedyś wklejalam mój kalendarzyk i to jest najlepsza aplikacja jaka mam, ja w tym kalendarzyku zapisywałam miesiączki i on mi idealnie liczy od tego dnia,mam też te aplikację co wy i one źle liczą.
Screenshot_2018-07-27-07-51-10-538_com.popularapp.periodcalendar.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-07-51-10-538_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2018-07-27-07-51-10-538_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    61,7 KB · Wyświetleń: 327
Ja już kiedyś wklejalam mój kalendarzyk i to jest najlepsza aplikacja jaka mam, ja w tym kalendarzyku zapisywałam miesiączki i on mi idealnie liczy od tego dnia,mam też te aplikację co wy i one źle liczą. Zobacz załącznik 881903
Tez tam wpisywałam miesiaczki i mam ją. Ale nie korzystam, ale pokazuje mi tak samo jak Preglife i HiMommy [emoji848]

reklama
A jednak [emoji6] na wakacjach super , właściciwie odeszły mi tam wszelkie dolegliwości i na szczęście mdłości już nie powrócily . Trochę udało się opalić ,popływać no i wstrzelilimy się w Mundial akurat więc Atmosfera była niesamowita [emoji6] A ty już lepiej się czujesz ?
No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]

Do góry