reqiem
Fanka BB :)
No tez właśnie tak patrzyłam, a tu psikus, że jest w niej jeszcze kalendarz w przód [emoji4]Ja jeszcze inaczej patrze w aplikacji[emoji16]Zobacz załącznik 881844
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tez właśnie tak patrzyłam, a tu psikus, że jest w niej jeszcze kalendarz w przód [emoji4]Ja jeszcze inaczej patrze w aplikacji[emoji16]Zobacz załącznik 881844
HejkaHejo w piątunio [emoji3] Ja szykuje się na badania żeby mieć na środe bo później nie bede miała kiedy. Jeszcze kilka dni i zobacze mojego cukiereczka! Że też te dni tak wolno lecą jak czekasz na wizyte [emoji14]
Miłego dzionka [emoji8]
Tez tam wpisywałam miesiaczki i mam ją. Ale nie korzystam, ale pokazuje mi tak samo jak Preglife i HiMommy [emoji848]Ja już kiedyś wklejalam mój kalendarzyk i to jest najlepsza aplikacja jaka mam, ja w tym kalendarzyku zapisywałam miesiączki i on mi idealnie liczy od tego dnia,mam też te aplikację co wy i one źle liczą. Zobacz załącznik 881903
No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]A jednak [emoji6] na wakacjach super , właściciwie odeszły mi tam wszelkie dolegliwości i na szczęście mdłości już nie powrócily . Trochę udało się opalić ,popływać no i wstrzelilimy się w Mundial akurat więc Atmosfera była niesamowita [emoji6] A ty już lepiej się czujesz ?