Camilla29love
Fanka BB :)
Artykuły/narzędzia:zrobiłam screenEj ja tez to jakiś tępak ze mnie [emoji23] gdzie ten kalendarz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Artykuły/narzędzia:zrobiłam screenEj ja tez to jakiś tępak ze mnie [emoji23] gdzie ten kalendarz?
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Nie wierze hahahahha dzieki wielkie [emoji28][emoji28][emoji28]Artykuły/narzędzia:zrobiłam screen Zobacz załącznik 881822
A proszę bardzo [emoji1][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]Nie wierze hahahahha dzieki wielkie [emoji28][emoji28][emoji28]
Ten wyższy oczywiscie [emoji16]U mnie tak dziś pokazuje kalendarz [emoji4] czyli teoretycznie 5 miesiąc ale kalendarzowy jeszcze 4.... Nie kumam tego [emoji12] co jest ważniejsze? Zobacz załącznik 881824
Za mnie też, dopiero odkrylam[emoji23][emoji23][emoji23] jak widać nie wszystkim ciąża na głowę padaEj ja tez to jakiś tępak ze mnie [emoji23] gdzie ten kalendarz?
Ja był przekonana, że te na dole to jakieś płatne reklamy itp i nawet tam nie patrzyłam co jest napisane [emoji85]Za mnie też, dopiero odkrylam[emoji23][emoji23][emoji23] jak widać nie wszystkim ciąża na głowę pada
Ja też nie zwróciłam uwagi, dobrze że jest forum bo pewnie bym do końca nie wiedziała że taki kalendarz jest. Brak słów [emoji23]Ja był przekonana, że te na dole to jakieś płatne reklamy itp i nawet tam nie patrzyłam co jest napisane [emoji85]
Jak Ty liczysz te miesiące? Według kalendarzu czy ciazy? Bo kalendarz cia zowy faktycznie inaczej się liczy i normalny kalendarz też. Ja patrzę na ten normalny i dopiero zaczął mi się czwarty miesiąc w poniedziałek [emoji4]To samo chciałam dzisiaj napisać, że już kwietniowy i tam dopiero testy, pierwsze wizyty, a my juz płeć i rozkmina nad wyprawkamiz wózkami itp. No ja za 10 dni zaczynam 5 miesiac, jak to juz brzmi [emoji16][emoji16][emoji16]