Ja tak samo [emoji4]Ja na razie nic, myślę, że po połówkowych się odważę i już na L4 jak będę na spokojnie zacznę zbierać łupy po rodzince i kupować coś Czyli gdzieś we wrześniu
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Od daty ostatniej miesaczki dodajesz po 4 tyg rowno. Wiec. Jak np mialas Om 14 kwietnia to 12 maja 2 miesiac, 9 czerwca 3 miesiac , 7 lipca 4 miesiac i 4 sierpnia 5 miesiac [emoji8][emoji8][emoji8]Jak Ty liczysz te miesiące? Według kalendarzu czy ciazy? Bo kalendarz cia zowy faktycznie inaczej się liczy i normalny kalendarz też. Ja patrzę na ten normalny i dopiero zaczął mi się czwarty miesiąc w poniedziałek [emoji4]
Kalendarzowe liczy sie po 30 dni i troche dluzej wychodza, ale nie wiem po one sa bo ich sie nigdzie nie używa
Aaa czyli patrzysz na ten kalendarz ciazy co trwa 10 miesięcy ja właśnie na ten drugi [emoji8]Od daty ostatniej miesaczki dodajesz po 4 tyg rowno. Wiec. Jak np mialas Om 14 kwietnia to 12 maja 2 miesiac, 9 czerwca 3 miesiac , 7 lipca 4 miesiac i 4 sierpnia 5 miesiac [emoji8][emoji8][emoji8]
reqiem
Kalendarz ciazy jest tylko jeden i trwa 280 dni czyli 40tyg i 10 miesiecy a ten drugi yo po prostu zwykle miesiace kalendarzowe [emoji4]Aaa czyli patrzysz na ten kalendarz ciazy co trwa 10 miesięcy ja właśnie na ten drugi [emoji8]
paulenka91
alla31
Cześć dziewczyny,dawno mnie nie było ..najpierw Chorwacja,potem odwiedziny rodziny z zagranicy i trochę się działo . Dziś kończę 16 tygodni i wczoraj potwierdzilo się już przypuszczenia z prenatalnego ,tak więc będzie dziewczynka [emoji7] od razu nie pokazała więc lekarz mnie nawet zaskoczył bo sam wyskoczył z tą wiadomością [emoji4] jestem bardzo szczęśliwa , bo po dwóch synach to takie moje dopełnienie macierzyństwa. Muszę nadrobić co tu naskrobalyscie jak mnie nie było .
A ja i mój gin liczymy od momentu zapłodnienia, co wyszło nam na pierwszym usg. Jak chciałabym wg OM to byłabym w o 3 tygodnie starszej ciąży, co kompletnie się nie sprawdza w moim przypadku przy mega nieregularnych cyklach. Teraz w usg prenatalnym też mi sie zgadzały wymiary dzidzi z wiekiem ciąży wg zapłodnienia.
paulenka91
Gratuluję córeczki[emoji6]u mnie synuś się pokazał [emoji6] i jak opowiadaj na wakacjach?Cześć dziewczyny,dawno mnie nie było ..najpierw Chorwacja,potem odwiedziny rodziny z zagranicy i trochę się działo . Dziś kończę 16 tygodni i wczoraj potwierdzilo się już przypuszczenia z prenatalnego ,tak więc będzie dziewczynka [emoji7] od razu nie pokazała więc lekarz mnie nawet zaskoczył bo sam wyskoczył z tą wiadomością [emoji4] jestem bardzo szczęśliwa , bo po dwóch synach to takie moje dopełnienie macierzyństwa. Muszę nadrobić co tu naskrobalyscie jak mnie nie było .
alla31
A jednak [emoji6] na wakacjach super , właściciwie odeszły mi tam wszelkie dolegliwości i na szczęście mdłości już nie powrócily . Trochę udało się opalić ,popływać no i wstrzelilimy się w Mundial akurat więc Atmosfera była niesamowita [emoji6] A ty już lepiej się czujesz ?Gratuluję córeczki[emoji6]u mnie synuś się pokazał [emoji6] i jak opowiadaj na wakacjach?
reklama