reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja łapię zadyszke jak czytam na głos. To był mój pierwszy objaw ciąży, w poprzedniej też tak miałam. Przez pierwsze miesiące nie byłam w stanie niczego przeczytać bez sapania ;) potem mi przeszło, mam nadzieję że teraz też tak będzie.

Stelka38, albo po prostu na izbę przyjęć, możesz się dostać szybciej niż na zwykłą wizytę. Ja bym nie zwlekała.

reklama
Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Myślę że konsultacja z innym lekarzem to dobry pomysł ,ja napewno bym tak zrobiła... Może to nic poważnego a cię uspokoi

Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Jasne że tak. Ktoś Ci musi zrobić USG bo ten ostatni nie zrobił?

Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza. Bo z tego co kojarze, to Twój lekarz nie zrobił Ci usg, prawda?
No nie zrobił bo nawet nie miał usg w tym gabinecie i w tym czasie jak mnie badał akurat bylo czysto. Nie sugerował , że trzeba usg. Tak czuję jakby to trochę zbagatelizowal dlatego się martwię bo ciemna wydzielina w kolorze kakao nie jest normalna.

No nie zrobił bo nawet nie miał usg w tym gabinecie i w tym czasie jak mnie badał akurat bylo czysto. Nie sugerował , że trzeba usg. Tak czuję jakby to trochę zbagatelizowal dlatego się martwię bo ciemna wydzielina w kolorze kakao nie jest normalna.
Chyba, że to po badaniu. Ja często plamiłam i to normalne. No ale nie bolał mnie nigdy przy tym brzuch...

A miałaś jakiegoś krwiaka mięśniaka czy coś?wybacz że pytam ale nie spamietuje wszystkiego dużo nas tu[emoji6]

reklama
Do góry