reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Zaczynamy dzisiaj z Kleofasem 2 trymestr :)
Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png

Już 1/3 za mną :) mega szybko ten czas leci

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png
    Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png
    22,3 KB · Wyświetleń: 277
reklama
No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]
No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .

Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.

Drugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?
Sugerowalam się tym, co mi mówi aplikacja, jeśli chodzi o te trymestry ;)
Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png

Też chłopak ma być, imię robocze, żeby nie było ;)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png
    Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png
    40,5 KB · Wyświetleń: 220
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.

Upały... mnie tez męczą mowie ze mam już dość lata :p

U mnie 5 miesiąc zaczyna się 14 sierpnia patrzeć jak minie ;)

Ja dzisiaj już po badaniach krwi. Fatalna noc za mną nie mogłam spać tak mnie brzuch bolał/ podbrzusze. Mało tego w trakcie oddawania moczu sZczypie boli... dobrze ze wizyta już we wtorek i może coś mi lekarz poradzi...

reklama
Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza. Bo z tego co kojarze, to Twój lekarz nie zrobił Ci usg, prawda?

Do góry