reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Zaczynamy dzisiaj z Kleofasem 2 trymestr :)
Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png

Już 1/3 za mną :) mega szybko ten czas leci

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png
    Screenshot_2018-07-27-08-14-45.png
    22,3 KB · Wyświetleń: 272
reklama
No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]
No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .

Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.

Drugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?
Sugerowalam się tym, co mi mówi aplikacja, jeśli chodzi o te trymestry ;)
Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png

Też chłopak ma być, imię robocze, żeby nie było ;)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png
    Screenshot_2018-07-27-08-46-17.png
    40,5 KB · Wyświetleń: 215
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.

Upały... mnie tez męczą mowie ze mam już dość lata :p

U mnie 5 miesiąc zaczyna się 14 sierpnia patrzeć jak minie ;)

Ja dzisiaj już po badaniach krwi. Fatalna noc za mną nie mogłam spać tak mnie brzuch bolał/ podbrzusze. Mało tego w trakcie oddawania moczu sZczypie boli... dobrze ze wizyta już we wtorek i może coś mi lekarz poradzi...

reklama
Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza. Bo z tego co kojarze, to Twój lekarz nie zrobił Ci usg, prawda?

Do góry