reklama
alla31
Fanka BB :)
Drugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?Zaczynamy dzisiaj z Kleofasem 2 trymestr
Zobacz załącznik 881914
Już 1/3 za mną mega szybko ten czas leci
alla31
No proszę a u mnie na tamtych jest różnica 2 dni ..więc nie wiem o co chodzi .Tez tam wpisywałam miesiaczki i mam ją. Ale nie korzystam, ale pokazuje mi tak samo jak Preglife i HiMommy [emoji848]
alla31
No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .No to idealne wakacje, cieszę się[emoji4]a u mnie to samo,mdłości przeszły jak ręką odjął i brak innych dolegliwości[emoji6]
paulenka91
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.No i super [emoji4] mi zostało szybkie męczenie się , czyli parę godzin jestem aktywna a potem już leżę i leże..no i te upały mnie dobijają ,ostatnio mialam 3 dni migreny .
Camilla29love
Ja wczoraj powariowałam trochę z moją chrześnicą w basenie i też zaczeło mnie pobolewać podbrzusze ,ale po odpoczynku minęło [emoji5]A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.
Stelka38
Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.
Sugerowalam się tym, co mi mówi aplikacja, jeśli chodzi o te trymestryDrugi trymestr zaczyna się po skończeniu 13 tygodni [emoji4] u ciebie też chłopak ?
Też chłopak ma być, imię robocze, żeby nie było
Załączniki
A jeśli chodzi o aktywność to też zadyszki mnie łapią i zaczyna pobolewac podbrzusze.
Upały... mnie tez męczą mowie ze mam już dość lata
U mnie 5 miesiąc zaczyna się 14 sierpnia patrzeć jak minie
Ja dzisiaj już po badaniach krwi. Fatalna noc za mną nie mogłam spać tak mnie brzuch bolał/ podbrzusze. Mało tego w trakcie oddawania moczu sZczypie boli... dobrze ze wizyta już we wtorek i może coś mi lekarz poradzi...
reklama
Uważam, że to bardzo dobry pomysł. Będziesz spokojniejsza. Bo z tego co kojarze, to Twój lekarz nie zrobił Ci usg, prawda?Hej Dziewczyny, wstałam i zastanawiam się czy nie poszukać porady lekarskiej gdzieś indziej. Mój niepokój wzrasta bo ilość ciemnej wydzieliny się zwiększyła. Pobolewa mnie brzuch jak na @. Normalnie się czuje jakby okres się zaczynał. Może poszukać jakiegoś prywatnego gabinetu gdzie ktoś by mnie przyjął.