reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Hej dziewczyny!
Czy w 4/5 tygodniu mogą występować żółtawe plamienia?
Aktualnie dziś 43 dzień cyklu..
Dziś rano wstałam do ubikacji i wyglądało to jakby z nocy. Na papierze zobaczyłam żółtawy śluz delikatnie podchodzący pod brąz.
Dzwonilam do doktorki , kazała wziąć z apteki duphaston, brać 2x dziennie po tabletce.
Wizyta dooopieroo w następnym tygodniu w czwartek. Umrę za niedługo że strachu. Czy któraś z was tak miała?

Hej dziewczyny!
Czy w 4/5 tygodniu mogą występować żółtawe plamienia?
Aktualnie dziś 43 dzień cyklu..
Dziś rano wstałam do ubikacji i wyglądało to jakby z nocy. Na papierze zobaczyłam żółtawy śluz delikatnie podchodzący pod brąz.
Dzwonilam do doktorki , kazała wziąć z apteki duphaston, brać 2x dziennie po tabletce.
Wizyta dooopieroo w następnym tygodniu w czwartek. Umrę za niedługo że strachu. Czy któraś z was tak miała?
Może masz jakas delikatna infekcje. Myślę, że nie musisz sie az tak martwić jezeli to zółtawe. Bierz "dupka" i odpoczywaj i nie stresuj sie! [emoji4]

Tylko nie noś wkładek higienicznych i w nocy najlepiej bez bielizny śpij bo jak to infekcja to tylko ja zaognisz, a tak to powinna ustać sama.
O kurcze to nie wiedziałam. Właśnie noszę wkładkę bo się obawiam poplamienia a w pracy jestem. No nic, trzeba się obyć bez :)
Mój to się śmieje że ja i tak prawie nago śpię bo tylko w majtkach.
Tak mnie sutki bolą że w nocy spać normalnie nie idzie a poza tym strasznie mi gorąco..

A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818

Ale wyraźnie już widać, że to mały ludzik rośnie. I niech mi ktoś powie, że to nie jest cud [emoji173]️
Ja za tydzień mam nadzieję poznać płeć. Na prenatalnych, które są rownież z krwi, podobno już wiadomo...

reklama
Do góry