Również mam ale ginekologaTak to piątek bo ja tez mam
reklama
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny!
Czy w 4/5 tygodniu mogą występować żółtawe plamienia?
Aktualnie dziś 43 dzień cyklu..
Dziś rano wstałam do ubikacji i wyglądało to jakby z nocy. Na papierze zobaczyłam żółtawy śluz delikatnie podchodzący pod brąz.
Dzwonilam do doktorki , kazała wziąć z apteki duphaston, brać 2x dziennie po tabletce.
Wizyta dooopieroo w następnym tygodniu w czwartek. Umrę za niedługo że strachu. Czy któraś z was tak miała?
Dziś rano wstałam do ubikacji i wyglądało to jakby z nocy. Na papierze zobaczyłam żółtawy śluz delikatnie podchodzący pod brąz.
Dzwonilam do doktorki , kazała wziąć z apteki duphaston, brać 2x dziennie po tabletce.
Wizyta dooopieroo w następnym tygodniu w czwartek. Umrę za niedługo że strachu. Czy któraś z was tak miała?
reqiem
Fanka BB :)
Może masz jakas delikatna infekcje. Myślę, że nie musisz sie az tak martwić jezeli to zółtawe. Bierz "dupka" i odpoczywaj i nie stresuj sie! [emoji4]Hej dziewczyny!
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
No oby oby. Podtrzymałaś mnie na duchuMoże masz jakas delikatna infekcje. Myślę, że nie musisz sie az tak martwić jezeli to zółtawe. Bierz "dupka" i odpoczywaj i nie stresuj sie! [emoji4]
Zobaczymy co jutro z rana będzie
reqiem
Tylko nie noś wkładek higienicznych i w nocy najlepiej bez bielizny śpij bo jak to infekcja to tylko ja zaognisz, a tak to powinna ustać sama.No oby oby. Podtrzymałaś mnie na duchu
Zobaczymy co jutro z rana będzie
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
O kurcze to nie wiedziałam. Właśnie noszę wkładkę bo się obawiam poplamienia a w pracy jestem. No nic, trzeba się obyć bezTylko nie noś wkładek higienicznych i w nocy najlepiej bez bielizny śpij bo jak to infekcja to tylko ja zaognisz, a tak to powinna ustać sama.
Mój to się śmieje że ja i tak prawie nago śpię bo tylko w majtkach.
Tak mnie sutki bolą że w nocy spać normalnie nie idzie a poza tym strasznie mi gorąco..
MojrAnka
Straszne [emoji21] w którym tygodniu ciąża się zatrzymała?
To jej 9 tydzień. Oba Maluszki nie dały rady.
MojrAnka
A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818
Ale wyraźnie już widać, że to mały ludzik rośnie. I niech mi ktoś powie, że to nie jest cud [emoji173]️
Ja za tydzień mam nadzieję poznać płeć. Na prenatalnych, które są rownież z krwi, podobno już wiadomo...
reqiem
Te z krwi to jest ten test pappa tak?Ale wyraźnie już widać, że to mały ludzik rośnie. I niech mi ktoś powie, że to nie jest cud [emoji173]️
Ja za tydzień mam nadzieję poznać płeć. Na prenatalnych, które są rownież z krwi, podobno już wiadomo...
reklama
MojrAnka
Te z krwi to jest ten test pappa tak?
Dokładnie.