reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Pokusili się o określenie płci?
Nie, lekarz nawet nie zaczynał tego tematu, a ja nie pytałam bo wiem że to jeszcze za wcześnie. Jakby powiedział mi że prawdopodobnie jest to dziewczynka to bym już cała jej garderobę do roku na przód, na różowo obkupila [emoji23] także spokojnie poczekam jeszcze trochę [emoji6]

A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818

Gratuluję :-)[emoji173]
Piękne zdjęcie [emoji7]

Ja niestety śluzu mam tak ogólnie dużo, a nie muszę się oszczędzać. Plamień na szczęście póki co zero. Ale wczoraj poroniła moja przyjaciółka, to co miała bliźniaki mieć i się strasznie zdołowałam tym faktem. Jeszcze musi czekać do kutra na zabieg i z martwą ciążą chodzić, bo terminów nie ma, bo podobno 5-6 dziennie takich zabiegów robią. Straszne. Żadnych objawów nie miała. Poszła na wizytę i się okazało, że przestała się ciąża rozwijać. Jakaś wada genetyczna płodu.
Za tydzień mam prenatalne w Klinice specjalistycznej, muszę wytrzymać cierpliwie.

Straszne [emoji17] [emoji24]

reklama
Do góry