Pokusili się o określenie płci?A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818
reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
To kciuki za wizytęJa dzis wizyta w poradni genetycznej i ustalenie terminu badań prenatalnych- 13 lipca (chyba w dodatku piątek [emoji23])
Misza95
Moderator
Piekne [emoji173] ktory tc? [emoji4]A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818
57mm małego człowieka, przez brzuch. Trwało około 15 min.Jaki już ładny mały człowiek [emoji7] jak to wyglądało? Przez brzuch miałaś czy dopochwowo? Długo trwało? [emoji6]
Ja dzis wizyta w poradni genetycznej i ustalenie terminu badań prenatalnych- 13 lipca (chyba w dodatku piątek [emoji23])
Tak to piątek bo ja tez mam
Nie, lekarz nawet nie zaczynał tego tematu, a ja nie pytałam bo wiem że to jeszcze za wcześnie. Jakby powiedział mi że prawdopodobnie jest to dziewczynka to bym już cała jej garderobę do roku na przód, na różowo obkupila [emoji23] także spokojnie poczekam jeszcze trochę [emoji6]Pokusili się o określenie płci?
A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818
Może jeszcze na 2018 się zalapiecie dzieciątko zdrowe ?
Wszystko wyszło prawidłowoMoże jeszcze na 2018 się zalapiecie dzieciątko zdrowe ?
Dariana
A to moje maleństwo z dzisiejszego USG genetycznego. Termin wg om mam na 5.01 a tu wyszło że na 30.12 [emoji51]
Zobacz załącznik 868818
Gratuluję :-)[emoji173]
Piękne zdjęcie [emoji7]
Ja niestety śluzu mam tak ogólnie dużo, a nie muszę się oszczędzać. Plamień na szczęście póki co zero. Ale wczoraj poroniła moja przyjaciółka, to co miała bliźniaki mieć i się strasznie zdołowałam tym faktem. Jeszcze musi czekać do kutra na zabieg i z martwą ciążą chodzić, bo terminów nie ma, bo podobno 5-6 dziennie takich zabiegów robią. Straszne. Żadnych objawów nie miała. Poszła na wizytę i się okazało, że przestała się ciąża rozwijać. Jakaś wada genetyczna płodu.
Za tydzień mam prenatalne w Klinice specjalistycznej, muszę wytrzymać cierpliwie.
Straszne [emoji17] [emoji24]
reklama
Zuzanka1402
Dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku?
Jak wypada cenowo według Was?
Ładne czy nie bardzo?
Link do: Łóżeczko 2w1 Jaś 3 domek pościel materac 140x70 cm
Jak wypada cenowo według Was?
Ładne czy nie bardzo?
Link do: Łóżeczko 2w1 Jaś 3 domek pościel materac 140x70 cm