reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Jeju kochane ale ten czas leci! Juz niedlugo zaczna sie posty o płci naszych maluszkow [emoji7] ja pewnie jeszcze z miesiac poczekam [emoji4]

Ja idę 3 lipca ma genetyczne, trochę późno bo już 14tc zacznę, wątpię czy poznam płeć a chciałabym [emoji2]
Dziewczyny oglądacie mecz? ;)
Mały już kibicuje [emoji480][emoji517][emoji1200]
IMG_20180616_194200.jpeg
IMG_20180616_194246.jpeg

Załączniki

• IMG_20180616_194200.jpeg
    IMG_20180616_194200.jpeg
    38,5 KB · Wyświetleń: 321
  • IMG_20180616_194246.jpeg
    IMG_20180616_194246.jpeg
    37,3 KB · Wyświetleń: 327
Hej dziewczyny!
Czy w 4/5 tygodniu mogą występować żółtawe plamienia?
Aktualnie dziś 43 dzień cyklu..
Dziś rano wstałam do ubikacji i wyglądało to jakby z nocy. Na papierze zobaczyłam żółtawy śluz delikatnie podchodzący pod brąz.
Dzwonilam do doktorki , kazała wziąć z apteki duphaston, brać 2x dziennie po tabletce.
Wizyta dooopieroo w następnym tygodniu w czwartek. Umrę za niedługo że strachu. Czy któraś z was tak miała?
Na razie się nie martw. Bierz Duphaston i obserwuj.
Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży miałam plamienie krwiste po stosunku. Ale myślałam, że okres nadchodzi. A to była chyba implantcja, bo było to w dzień jak powinnam dostać okres.
Później miałam brązowe plamienia, które ustały dopiero po Luteinie.
Mało tego na wizycie powiedział, że mam krwiaka i odkleja się kosmówka. Co się stresu najadłam to moje... :/
A teraz wszystko jest OK.
Także odpoczywaj, bierz leki i obserwuj.
Trzymam kciuki! Będzie dobrze! :)

Na razie się nie martw. Bierz Duphaston i obserwuj.
Ja jak jeszcze nie wiedziałam, że jestem w ciąży miałam plamienie krwiste po stosunku. Ale myślałam, że okres nadchodzi. A to była chyba implantcja, bo było to w dzień jak powinnam dostać okres.
Później miałam brązowe plamienia, które ustały dopiero po Luteinie.
Mało tego na wizycie powiedział, że mam krwiaka i odkleja się kosmówka. Co się stresu najadłam to moje... :/
A teraz wszystko jest OK.
Także odpoczywaj, bierz leki i obserwuj.
Trzymam kciuki! Będzie dobrze! :)
Najlepsze jest to że dupka wzięłam o 14 a teraz plamienia nie ma... Nie wiem co jest grane, naprawdę. Może to faktycznie jakaś infekcja. Ale gdybać nie będę. Jak dalej będzie jakieś mocniejsze plamienie to pojadę na IP

Dziewczyny ale dziś się czuje kiepsko nie wiem czy pogoda czy co ale kręgosłup mnie bolał i zaparcia,piersi naprężone że odpadną mi chyba. Myślę że po meczu padnę spać[emoji52]

Dziewczyny ale dziś się czuje kiepsko nie wiem czy pogoda czy co ale kręgosłup mnie bolał i zaparcia,piersi naprężone że odpadną mi chyba. Myślę że po meczu padnę spać[emoji52]
Moze pogoda wlasnie. Ja tez troche gorzej sie czuje, dlatego drzemke zrobilam przed meczem [emoji16]

To ja tak w przerwie meczu szybko relacja z wizyty u gina. Zatem- PORAŻKA nr 2. Koleś zasugerował mi, że wizyty nfz powinny się teraz bardziej przeplatac z wizytami prywatnymi w jego gabinecie. Usg mi nie zrobił, żeby sprawdzic jak stan odklejajacej się kosmowki. Dał mi skierowania do endo i ortopedy, ale ze stanowcza sugestia, żeby korzystac z jego gabinetu.

A mecz aż ciężko oglądać...

reklama
Do góry