Ja wolę tradycyjne łóżeczka dla niemowlaka, aby potem kupić już takie dla starszaka większe :-)Dziewczyny co sądzicie o tym łóżeczku?
Jak wypada cenowo według Was?
Ładne czy nie bardzo?
Link do: Łóżeczko 2w1 Jaś 3 domek pościel materac 140x70 cm
reklama
A Ty na NFZ chodzilas do niego? Masakra..Jak można sugerować prywatne wizyty.. to chyba pod paragrafy podpada.To ja tak w przerwie meczu szybko relacja z wizyty u gina. Zatem- PORAŻKA nr 2. Koleś zasugerował mi, że wizyty nfz powinny się teraz bardziej przeplatac z wizytami prywatnymi w jego gabinecie. Usg mi nie zrobił, żeby sprawdzic jak stan odklejajacej się kosmowki. Dał mi skierowania do endo i ortopedy, ale ze stanowcza sugestia, żeby korzystac z jego gabinetu.
A mecz aż ciężko oglądać...
Zuzanka1402
Fanka BB :)
No właśnie fajne dla przedszkolaka, ale zastanawiam się czy można na początku nie montować tego dachu, bo to chyba za dużo wszystkiego nad tym dzieckiem będzie...Fajne te łóżeczko i się przyda dla przedszkola bez konieczności wymiany łóżka
asiaxkk
alla31
U mnie też głową w dół ;-)Zobacz załącznik 868983
Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.
Na tym etapie to te nasze maluchy fikaka cały czas koziołki o wcale nie jest powiedziane, że do końca będą głową w dół (chociaż by się przydało)Zobacz załącznik 868983
Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.
alla31
Też tak myślę , po prostu mają teraz dużo miejsca i się przemieszczaja ;-)Na tym etapie to te nasze maluchy fikaka cały czas koziołki o wcale nie jest powiedziane, że do końca będą głową w dół (chociaż by się przydało)
alla31
To już powazny człowiek jest ;-). Z Pappa będziesz znała płeć? Serio ? Moja przyjaciółka miała niedawno i dostała tylko wyniki tej statystki a o płci nic tak nie było ...Ale wyraźnie już widać, że to mały ludzik rośnie. I niech mi ktoś powie, że to nie jest cud [emoji173]️
Ja za tydzień mam nadzieję poznać płeć. Na prenatalnych, które są rownież z krwi, podobno już wiadomo...
reklama
reqiem
Aleee słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 868983