reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
To ja tak w przerwie meczu szybko relacja z wizyty u gina. Zatem- PORAŻKA nr 2. Koleś zasugerował mi, że wizyty nfz powinny się teraz bardziej przeplatac z wizytami prywatnymi w jego gabinecie. Usg mi nie zrobił, żeby sprawdzic jak stan odklejajacej się kosmowki. Dał mi skierowania do endo i ortopedy, ale ze stanowcza sugestia, żeby korzystac z jego gabinetu.

A mecz aż ciężko oglądać...
A Ty na NFZ chodzilas do niego? Masakra..Jak można sugerować prywatne wizyty.. to chyba pod paragrafy podpada.

35493972_848521285345700_99484976017309696_.jpg

Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije :) dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.

Załączniki

• 35493972_848521285345700_99484976017309696_.jpg
    35493972_848521285345700_99484976017309696_.jpg
    97,6 KB · Wyświetleń: 341
Zobacz załącznik 868983

Ja również jestem już po dzisiejszej wizycie. Fasolka ma 2,5 cm i serduszko ładnie bije :) dziwne tylko trochę, że jest głową w dół, ale lekarz powiedział, że wszystko ok.
Na tym etapie to te nasze maluchy fikaka cały czas koziołki o wcale nie jest powiedziane, że do końca będą głową w dół (chociaż by się przydało)

Ale wyraźnie już widać, że to mały ludzik rośnie. I niech mi ktoś powie, że to nie jest cud [emoji173]️
Ja za tydzień mam nadzieję poznać płeć. Na prenatalnych, które są rownież z krwi, podobno już wiadomo...
To już powazny człowiek jest ;-). Z Pappa będziesz znała płeć? Serio ? Moja przyjaciółka miała niedawno i dostała tylko wyniki tej statystki a o płci nic tak nie było ...

reklama
Do góry