Na badania są jak pójdziesz na NFZ [emoji6]I na badania
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Jak ktoś ma dużo badań to jednak lepiej na NFZ chodzić bo zaoszczędzi się trochę kasy.Na badania są jak pójdziesz na NFZ [emoji6]
alla31
No ja tak z NFZ chcialam zaoszczędzić własnie,ale więcej mam nerwów niż to warte ...a co do leków to oczywiście że powinny być darmowe ,tak samo dla dzieci , tyle co potem człowiek wydaje na te wszystkie choroby ,to mógłby sobie dobry samochód kupić..no ale w naszym kraju póki co nie ma co liczyć na to [emoji6]
Mój narzeczony jest kierowca międzynarodowym ale myślę że jakiś damy radę tak bardzo chcieliśmy dzieciątka dzięki za ciepłe słowaWitam Cię Kama [emoji3] trafiłaś do na prawdę fajnej grupy w której się wspieramy ile się da [emoji6] przykro mi z powodu najbliższych. Też mam podobne obawy jak dam sobie radę, gdyż moi rodzice nie żyją a rodzina męża mieszka kawałek drogi od nas i nie spodziewam się pomocy od nich. Mąż jest na swojej działalności i póki co pracuje od rana do wieczora żeby jakoś to szło więc będę sama sobie zostawiona. Takie życie... Ale wierzę że instynkt zadziała i dam radę i tobie życzę tego samego [emoji4]
Tak czytam te wasze komentarze i stwierdzam że ja to mam jednak szczęście ginekologa mam na NFZ ci wizytę Pani robi usg bo chcę być pewna czy wszystko jest ok za badania mi zapłaciła bo ma jakąś umowę z laboratorium. Ale gdybym nie miała takiej Pani ginekolog też nie zalowalabym na dzidzi
Baffi26
hej dziewczyny ja jednak z wami zostaje mimo ze lekarz wyznaczyl termin na 3 luty to i tak wiem ze niedociagne zwłaszcza ze w 37 tyg sciagna mi szwy z szyjki i się zacznie cos nmi się tak wydaje bo moja szyjka a dokładnie to co z niej zostało po amputacji to niecale 2 mm
Kokoszka356
paulenka91
Witam się również [emoji7]już po kawie i kanapkach oglądam tv.milego weekendu[emoji3]Hej dziewczynki [emoji3] dzisiaj zaczynam kolejny tydzień [emoji7] już dzidziolek coraz większy a ja coraz bardziej spokojna. Miłego weekendu wszystkim życzę [emoji6] Zobacz załącznik 867782
Załączniki
reklama