paulenka91
Fanka BB :)
Czyli razem rodzimy[emoji3]Paulenka identycznie [emoji16]Zobacz załącznik 867784
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli razem rodzimy[emoji3]Paulenka identycznie [emoji16]Zobacz załącznik 867784
A to taki mój kalendarzyk miesiączkowy,nazywa się po prostu " mój kalendarzyk" i tam z obliczania cyklu przełącza się na opcja ciąża [emoji4] po za tym używam jeszcze aplikacji " Hi mommy" ale ona jest jakaś " opóźniona" i dwa dni jest do tyłu.
Ale masz fajną apke z kotkiem [emoji192] [emoji5]Paulenka identycznie [emoji16]Zobacz załącznik 867784
Też mam Hi mommy, ale mam wrażenie, że opisy są nie do końca adekwatneA to taki mój kalendarzyk miesiączkowy,nazywa się po prostu " mój kalendarzyk" i tam z obliczania cyklu przełącza się na opcja ciąża [emoji4] po za tym używam jeszcze aplikacji " Hi mommy" ale ona jest jakaś " opóźniona" i dwa dni jest do tyłu.
My tylko na 3 dni, ale juz czuje ze dobrze mi to zrobilo [emoji4] naprawde chociaz na weekend gdzieś wyskoczyc i jest super [emoji4] a skad jestes?Też mam Hi mommy, ale mam wrażenie, że opisy są nie do końca adekwatne
@Misza95 zazdroszczę zmiany klimatu też bym chętnie gdzieś wyjechała na trochę
Tylko pozazdrościć[emoji16]Witam dziewczyny w sobotni piękny poranek [emoji173] zmiana klimatu działa rewelacyjnie na moje przeziębienie ktore już powoli ustaje [emoji4] przesyłam troche mojego słońca [emoji478][emoji274]Zobacz załącznik 867790
Super, gratulacje! [emoji8]Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]