reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
U mnie dzisiaj tak :)
Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png

@alla31 jaką masz aplikacje?

Załączniki

• Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png
    Screenshot_2018-06-16-09-10-12.png
    30,8 KB · Wyświetleń: 396
A to taki mój kalendarzyk miesiączkowy,nazywa się po prostu " mój kalendarzyk" i tam z obliczania cyklu przełącza się na opcja ciąża [emoji4] po za tym używam jeszcze aplikacji " Hi mommy" ale ona jest jakaś " opóźniona" i dwa dni jest do tyłu.
Też mam Hi mommy, ale mam wrażenie, że opisy są nie do końca adekwatne :)

@Misza95 zazdroszczę zmiany klimatu :) też bym chętnie gdzieś wyjechała na trochę :)

Witam dziewczyny w sobotni piękny poranek [emoji173] zmiana klimatu działa rewelacyjnie na moje przeziębienie ktore już powoli ustaje [emoji4] przesyłam troche mojego słońca [emoji478][emoji274]Zobacz załącznik 867790
Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]

Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]
Super, gratulacje! [emoji8]

reklama
Witam sobotnie [emoji4] trzy dni wolnego przedemna, śniadanko i kawka na ogrodzie z mężusiem i dzisiaj kolejny tydzień zaczynamy [emoji4] żyć nie umierać [emoji16]
Screenshot_20180616-101748.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180616-101748.jpg
    Screenshot_20180616-101748.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 433
Do góry