reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja już wystarczająco w życiu wydałam na siebie teraz czas na dziecko[emoji7]a co do nastolatków to wiem jak to jest..buty ciuchy markowe i jeszcze kieszonkowe[emoji16]
No ja już nie pamiętam jak to jest wydawać więcej na siebie..[emoji6] wczoraj jeden szedł do kina z kolegą - kasa ,dziś drugi na wycieczkę z klasą - kasa i tak w kółko ..także mnie koszty małego dziecka nie przerażają ,jak nie kupuje się zbędnych rzeczy to naprawdę te wydatki na początku nie są tak duże . Ja na szczęście mam kochane przyjaciółki ,jedna rodzi w sierpniu a druga ma roczniaka więc już sporo rzeczy dostanę od nich .

reklama
Wiesz co ja mam dwóch nastolatków..wymagania odzieżowe dość już wysokie [emoji23] a sama Właśnie radośnie dziś sobie kupiłam spodenki po 14 zł i bluzki po 9,90 [emoji3]
Chcesz poznać koszty życia z dwiema nastolatkami dziewczynami [emoji23] lepiej na zakupy ich nie zabierać bo karta może nie wytrzymać.

Ja dziś miałam wolne ,bo u mnie w pracy wyjazd integracyjny [emoji6] więc wybralam się z synem nad wodę ,mam taka oazę spokoju na szczęście 10 min od domu i można się popluskać [emoji4]Zobacz załącznik 867652
Jak pięknie [emoji7]
Miałam podobnie gdy mieszkałam w Gdańsku, 10min od domu znajdowała się plaża i morze [emoji7]
Zazdroszczę [emoji6]

No ja już nie pamiętam jak to jest wydawać więcej na siebie..[emoji6] wczoraj jeden szedł do kina z kolegą - kasa ,dziś drugi na wycieczkę z klasą - kasa i tak w kółko ..także mnie koszty małego dziecka nie przerażają ,jak nie kupuje się zbędnych rzeczy to naprawdę te wydatki na początku nie są tak duże . Ja na szczęście mam kochane przyjaciółki ,jedna rodzi w sierpniu a druga ma roczniaka więc już sporo rzeczy dostanę od nich .
Ja też myślę że trochę rzeczy dostanę trochę pokupuje.
Wozeczek,łóżeczko też nie chce milionów na to wydawac coś poszukam w rozsądnej cenie tymbardziej że musimy dokupić jakaś komodę na ubranka i w sumie to nie mam pojęcia co jeszcze,ale bliżej już się będę martwić i zaciągać porady u Was[emoji6]

A tak ogólnie to ostatnio z.mezem się smielismy, że 500+ na to dziecko w drodze powinniśmy już dostawać bo dużo wydajemy na tą ciążę [emoji16] ja nie chodze prywatnie do lekarza ale same podróże sporo nas kosztują+ apteka...ostatnio wyliczylam, że już w aptece zostawiłam ponad 400zl

Jak pięknie [emoji7]
Miałam podobnie gdy mieszkałam w Gdańsku, 10min od domu znajdowała się plaża i morze [emoji7]
Zazdroszczę [emoji6]
No nie jest to morze ,ale latem można sobie poleżeć nad wodą ,dla dzieci bezpiecznie ..a dziś piątek i mało ludzi ,można było odpocząć .

A tak ogólnie to ostatnio z.mezem się smielismy, że 500+ na to dziecko w drodze powinniśmy już dostawać bo.spro nas kosztuje [emoji16] ja nie.chodze prywatnie do lekarza ale same podróże sporo nas kosztują+ apteka...ostatnio wyliczylam, że już w aptece zostawiłam ponad 400zl
Powinny być jakieś zniżki na leki w ciąży[emoji6]

reklama
Do góry