reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witam sobotnie [emoji4] trzy dni wolnego przedemna, śniadanko i kawka na ogrodzie z mężusiem i dzisiaj kolejny tydzień zaczynamy [emoji4] żyć nie umierać [emoji16]Zobacz załącznik 867804
U mnie dziś już 9+5 [emoji16] wam też tak szybko ten czas zleciał? Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że już od miesiąca wiem o ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• Screenshot_20180616-110049.png
    Screenshot_20180616-110049.png
    44,5 KB · Wyświetleń: 64
Fakt ,szybko to leci ,mnie to cieszy , szczerze mówiąc chciałabym żeby było już " za rok " to moja najbardziej męcząca ciąża i na pewno już ostatnia .

U mnie dziś już 9+5 [emoji16] wam też tak szybko ten czas zleciał? Ja sobie uświadomiłam ostatnio, że już od miesiąca wiem o ciąży.

U mnie tak samo [emoji173]
Screenshot_20180616-115948.jpg

Tylko pozazdrościć[emoji16]
Jeśli chodzi o mnie to jestem na etapie
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

Dzisiaj ciąg dalszy urodzinek następn a kolezanka Mai ma urodziny 3 w tym tyg- dzisiaj już o 14 imprezka. Maja jeszcze śpi a my jeszcze musimy kupić prezent hmmm
Mąż od rana kosi trawę. A ja kończe dokumentację mojego awansu zawodowego. Muszę się wam pochwalić, myślałam że mi przepadnie przez L4 a tu niespodzianka. Wczoraj dostałam tel od mojej p. Dyrektor, że jednak mogę. Tylko lekarz będzie musiał mi na dzień egzaminu wystawić zaświadczenie że mogę przystąpić. [emoji2] [emoji4] [emoji106]

Masz w porządku szefa :-) super, gratuluję

Witam dziewczyny w sobotni piękny poranek [emoji173] zmiana klimatu działa rewelacyjnie na moje przeziębienie ktore już powoli ustaje [emoji4] przesyłam troche mojego słońca [emoji478][emoji274]Zobacz załącznik 867790

Cudownie :-)

Witam się również [emoji7]już po kawie i kanapkach oglądam tv.milego weekendu[emoji3]Zobacz załącznik 867783

[emoji173]

Hej dziewczynki [emoji3] dzisiaj zaczynam kolejny tydzień [emoji7] już dzidziolek coraz większy a ja coraz bardziej spokojna. Miłego weekendu wszystkim życzę [emoji6] Zobacz załącznik 867782

Super :-)

Ja też myślę że trochę rzeczy dostanę trochę pokupuje.
Wozeczek,łóżeczko też nie chce milionów na to wydawac coś poszukam w rozsądnej cenie tymbardziej że musimy dokupić jakaś komodę na ubranka i w sumie to nie mam pojęcia co jeszcze,ale bliżej już się będę martwić i zaciągać porady u Was[emoji6]

Ja bym też problemu nie miała ale tylko jeśli trafi się dziewczynka [emoji23]

Ja dziś miałam wolne ,bo u mnie w pracy wyjazd integracyjny [emoji6] więc wybralam się z synem nad wodę ,mam taka oazę spokoju na szczęście 10 min od domu i można się popluskać [emoji4]Zobacz załącznik 867652

Jak ładnie :-)

Dziękuję, 3 dni ale zawsze cos [emoji4]

Udanego wypoczynku :-)

Hej [emoji4]
16.7 mm szczęścia [emoji7][emoji7][emoji7]
Byłam dzisiaj u ginekologa i jest wszystko ok :) widziałam jak serduszko biło i jak maleństwo się poruszalo [emoji7] mam brać dalej duphaston ale nie muszę już cały czas leżeć, tylko się oszczędzać [emoji4] termin mam na 21.01. :) [emoji173][emoji173][emoji173]
Zobacz załącznik 867588

Gratuluję, super wieści [emoji173]

Ja za wizytę z USG płacę 350zł dużo ale mój lekarz jest bardzo dobrym specjalistą i mu ufam. Podjął od razu odpowiednie leczenie i nie zamienię go na innego ;-)
Chodziłam prędzej prywatnie do innego i płaciłam 150zł za wizytę z USG ale obecnemu nawet do pięt nie dorasta - taki lekarz do przypadków bezproblemowych..

Załączniki

• Screenshot_20180616-115948.jpg
    Screenshot_20180616-115948.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 364
U mnie tak samo [emoji173]
Zobacz załącznik 867851

Masz w porządku szefa :-) super, gratuluję

Cudownie :-)

[emoji173]

Super :-)

Ja bym też problemu nie miała ale tylko jeśli trafi się dziewczynka [emoji23]

Jak ładnie :-)

Udanego wypoczynku :-)

Gratuluję, super wieści [emoji173]

Ja za wizytę z USG płacę 350zł dużo ale mój lekarz jest bardzo dobrym specjalistą i mu ufam. Podjął od razu odpowiednie leczenie i nie zamienię go na innego ;-)
Chodziłam prędzej prywatnie do innego i płaciłam 150zł za wizytę z USG ale obecnemu nawet do pięt nie dorasta - taki lekarz do przypadków bezproblemowych..
Gdyby mój lekarz tyle kasy wymagał też bym mu płaciła pieniądze nie są ważne w tym momencie ale ja mieszkam na wsi on przyjmuje obok w mieście ale to taka mieścina gdybym chciała do jakiegoś super specjalisty to dopiero Kielce albo i dalej.

reklama
Ja dojeżdżam 80km do Szczecina
Ja myślałam nad tym żeby wybrać się do jakiegoś specjalisty jak nie uda się normalnie to jakies podkręcenie owulacji czy już co.lekarz kazał się serduszkowac co drugi dzień myślę se panie jak ja mam cykle po 40 parę dni to chyba bym się wykończyła [emoji3]

Do góry