reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Rumianek gdzieś mam w domu. A dziewczyny co ja dziś przeżyłam oczywiście bedac na mieście siku mi się zachciało no i poszłam do łazienki tam w burgerowni...wysikalam się i podtarlam i patrzę na papier a tu coś czerwonego. Zawał na miejscu, wszystko mi przed oczami przeleciało. A tu patrzę papier kolorowy..[emoji23]takze jak macie takie paranoję nie kupujcie papieru z nadrukiem[emoji16]
Mialam to samo ostatnio, papier był w kwiatuszki i doslownie jak to zobaczylam to myslalam ze to krew i przypatrywalam sie temu papierowi z kazdek strony, a to okazal sie kwiatek [emoji23][emoji23][emoji23]

Nie,nie łącznie [emoji6] naszczescie..może dużo i niedużo ,ale raz w miesiącu..doszłam do wniosku ostatnio że człowiek nie raz tyle przeimprezowal w jedną noc czy na grillu i więcej [emoji6][emoji23]
Nie no to norma taka 150zl.
No tak to jest, a za chwilw bedziemy tyle wydawac w sklepach dla dzieci, a dla siebie jakis marny podkoszulek za pare złotych [emoji23][emoji23]

Ja dziś miałam wolne ,bo u mnie w pracy wyjazd integracyjny [emoji6] więc wybralam się z synem nad wodę ,mam taka oazę spokoju na szczęście 10 min od domu i można się popluskać [emoji4]
IMG_20180615_142719.jpg

Załączniki

• IMG_20180615_142719.jpg
    IMG_20180615_142719.jpg
    91,2 KB · Wyświetleń: 314
Nie no to norma taka 150zl.
No tak to jest, a za chwilw bedziemy tyle wydawac w sklepach dla dzieci, a dla siebie jakis marny podkoszulek za pare złotych [emoji23][emoji23]
Wiesz co ja mam dwóch nastolatków..wymagania odzieżowe dość już wysokie [emoji23] a sama Właśnie radośnie dziś sobie kupiłam spodenki po 14 zł i bluzki po 9,90 [emoji3]

reklama
Wiesz co ja mam dwóch nastolatków..wymagania odzieżowe dość już wysokie [emoji23] a sama Właśnie radośnie dziś sobie kupiłam spodenki po 14 zł i bluzki po 9,90 [emoji3]
Ja już wystarczająco w życiu wydałam na siebie teraz czas na dziecko[emoji7]a co do nastolatków to wiem jak to jest..buty ciuchy markowe i jeszcze kieszonkowe[emoji16]

Do góry