reklama
asiaxkk
Fanka BB :)
Termin wyznaczyli wedlug om na 3 luty ale cos czuje ze sie nie sprawdzi mi wychodzilo na 29 stycznia nie wiem jak policzyli
mi wyznaczyli dwa dni wcześniej niż z miesiączki, ale słyszałam, że to jeszcze może się zmieniać, bo maleństwo może jeszcze nadrobić wielkością
paulenka91
To są 3 mm nie centymetry [emoji3]Nie aż taki malutki,już ponad 3 cm
paulenka91
Baffi26 śliczna kruszynka [emoji7]
D
Deleted member 182016
Gość
dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.
asiaxkk
dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.
Iwona 1986 Może to kwestia sprzętu? Jakie masz dalsze zalecenia?
Ja tak miałam w marcu i niestety dostałam skierowanie do szpitala z powodu pustego jaja płodowego Na Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem na innym sprzęcie.
D
Deleted member 182016
Gość
kazał przyjść za tydzień, ale umówiłam się juz na dzisiaj prywatnie do innego, zobaczymy co powieIwona 1986 Może to kwestia sprzętu? Jakie masz dalsze zalecenia?
Ja tak miałam w marcu i niestety dostałam skierowanie do szpitala z powodu pustego jaja płodowego Na Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem na innym sprzęcie.
asiaxkk
kazał przyjść za tydzień, ale umówiłam się juz na dzisiaj prywatnie do innego, zobaczymy co powie
To trzymam kciuki i daj koniecznie znać co powie.
paulenka91
A według ostatniej miesiączki ci liczył czy USG?dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.
reklama
Pojechałam w końcu do szpitala, co sie nawylam to moje. Ale juz wróciłam właśnie do domu. Wszystko jest w porzadku! maluszek ma 9mm serduszko pięknie bije. Nir wiadomo skąd te plemienia i ta krew. Zwiekszyli mi dawke duphastonu, mam leżeć i nie przemeczac się i za dwa tygodnie zgłosić sie do kontroli do swojego lekarza. Moj Boże jak mi ulzylo dziękuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
@reqiem dobrze, że męża zabrali do szpitala, tam mu pomogą. Może to rwa kulszowa? Mój tato tak mial, spał na stole z bólu a potem nie mógł sie ruszać.
@reqiem dobrze, że męża zabrali do szpitala, tam mu pomogą. Może to rwa kulszowa? Mój tato tak mial, spał na stole z bólu a potem nie mógł sie ruszać.