reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.

dzisiaj po pierwszym USG, lekarz wyliczył że 9 tydzień się zaczął a na badaniu widać sam pęcherzyk 8,5 mm. czuję mały niepokój bo powiedział że serduszko powinno już być.

Iwona 1986 Może to kwestia sprzętu? Jakie masz dalsze zalecenia?
Ja tak miałam w marcu i niestety dostałam skierowanie do szpitala z powodu pustego jaja płodowego:( Na Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem na innym sprzęcie.

Iwona 1986 Może to kwestia sprzętu? Jakie masz dalsze zalecenia?
Ja tak miałam w marcu i niestety dostałam skierowanie do szpitala z powodu pustego jaja płodowego:( Na Twoim miejscu skonsultowałabym to z innym lekarzem na innym sprzęcie.
kazał przyjść za tydzień, ale umówiłam się juz na dzisiaj prywatnie do innego, zobaczymy co powie

reklama
Pojechałam w końcu do szpitala, co sie nawylam to moje. Ale juz wróciłam właśnie do domu. Wszystko jest w porzadku! :D maluszek ma 9mm serduszko pięknie bije. Nir wiadomo skąd te plemienia i ta krew. Zwiekszyli mi dawke duphastonu, mam leżeć i nie przemeczac się i za dwa tygodnie zgłosić sie do kontroli do swojego lekarza. Moj Boże jak mi ulzylo :) :) dziękuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
@reqiem dobrze, że męża zabrali do szpitala, tam mu pomogą. Może to rwa kulszowa? Mój tato tak mial, spał na stole z bólu a potem nie mógł sie ruszać.

Do góry