reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Pojechałam w końcu do szpitala, co sie nawylam to moje. Ale juz wróciłam właśnie do domu. Wszystko jest w porzadku! :D maluszek ma 9mm serduszko pięknie bije. Nir wiadomo skąd te plemienia i ta krew. Zwiekszyli mi dawke duphastonu, mam leżeć i nie przemeczac się i za dwa tygodnie zgłosić sie do kontroli do swojego lekarza. Moj Boże jak mi ulzylo :) :) dziękuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
@reqiem dobrze, że męża zabrali do szpitala, tam mu pomogą. Może to rwa kulszowa? Mój tato tak mial, spał na stole z bólu a potem nie mógł sie ruszać.
Nooo... Jak dobrze że się odezwałaś i że wszystko w porządku. Uff... W ciąży człowiek cały czas jak na szpilkach siedzi [emoji3]

reklama
po ostatniej miesiaczce

tak po miesiączce,
A wiesz że mogłaś mieć późniejszą owulację i stąd taka rozbieżność. Ja np byłam w 8 tyg i był pęcherzyk i ciałko żółte. Tylko i wyłącznie.co powinien być zarodek już z 3 cm. Ale ja wiem że miałam pozna owulację i gdzieś 5tydzien to był.na następnej wizycie za ponad 2 tyg wszystko w porządku i wtedy według usg 7tydz5dzien i wszystko mi się zgadza z przypuszczalna owulacja.

Pojechałam w końcu do szpitala, co sie nawylam to moje. Ale juz wróciłam właśnie do domu. Wszystko jest w porzadku! :D maluszek ma 9mm serduszko pięknie bije. Nir wiadomo skąd te plemienia i ta krew. Zwiekszyli mi dawke duphastonu, mam leżeć i nie przemeczac się i za dwa tygodnie zgłosić sie do kontroli do swojego lekarza. Moj Boże jak mi ulzylo :) :) dziękuję Wam za wsparcie i wszystkie dobre słowa.
@reqiem dobrze, że męża zabrali do szpitala, tam mu pomogą. Może to rwa kulszowa? Mój tato tak mial, spał na stole z bólu a potem nie mógł sie ruszać.
Ojeju dopiero zaczęłam się wczytywać Inka dobrze że wszystko z wami w porządku. Z biegiem czytania wątków nie ukrywam że mi również udzielała się troska o ciebie i dzidzię. Odpoczywaj [emoji8] [emoji4] pozdrawiam

Niestety zostawili go w szpitaly, robia tomografie, badania, rezonans maja robic tez i niby jakis ucisk gdzies i nawet operacja straszyli, ale cos mi sie nie chce wierzyc. Albo on przesadza albo lekarze cos wynalezli. Najlepiej pod noz, na pewno. Jeszcze mial pare miesiecy temu tomografie i bylo wszystko ok. Ja juz z moim mężem to troche lekarzy przeszłam i zawsze ma na poczatek najgorsze scenariusze a pozniej wychodzi ze nic takiego. Wydaje mi sie ze troche naditerpretuje słowa lekarzy. Musze ja z nimi pogadać. Czekam, az mnie ktos zmieni w tej @$#?@ robocie i dawaj dwa miasta dalej bo u nas w Gliwicach zamkneli ostatnio oddział neurologiczny.
Co to same złe wieści dobrze, że mąż trafił do szpitala bo co ty byś bidulko z nim zrobiła - raczej nic. A oni już dobrze wiedzą jak mu pomóc. Mowisz, że mąż trochę koloryzuje hmm w takim przypadku raczej nie ma co mu nie wierzyć, ale z reguły faceci tak mają. Moj mąż jak ma 37goraczki to już umierający. [emoji2] [emoji5]

To ja też się pochwalę swoim maleństwem :D

Załączniki

• DSC_0062.JPG
    DSC_0062.JPG
    932,2 KB · Wyświetleń: 56
To ja też się pochwalę swoim maleństwem :D
Śliczny to maltańczyk? Ja niestety ani kota ani psa ale za to dwa żółwie tylko jednego tego mniejszego zdążyłam uchwycić drugi wszedł pod wypoczynek i od dwóch dni tam śpi[emoji2]
Screenshot_2018-06-11-14-25-53.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-06-11-14-25-53.jpg
    Screenshot_2018-06-11-14-25-53.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 340
reklama
Jeszcze raz Wam dziękuję za dobre słowa i myśli :) mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko w porządku aż do końca :)
Fajne te wasze pupile :)
Wiecie, mamy dziś z mężem pierwszą rocznicę ślubu i tak sobie myślę, że ta informacja, że z maluszkiem wszystko dobrze, jest najpiekniejszym prezentem :)

Do góry