reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Właśnie miałam ten sam dylemat ze spaniem na brzuchu i tak starałam się pół na brzuchu spać ale uwielbiam[emoji3]potem już tylko boczek zostanie[emoji23]
Przed pierwszą ciążą spałam całkiem na brzuchu to dopiero był problem nie mogłam z brzuszkiem znaleźć odpowiedniej pozycji no sle z czasem człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego[emoji4]

Hej :) ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...

Trzymam kciuki[emoji110]

Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]

Ja też, i dekolt :/

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...

Trzymam kciuki [emoji110]

Hej :) ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...
No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?

Też tak miałam puściło mnie dopiero jak zobaczyłam dzidziusia i serduszko na monitorze[emoji16] a który nasz teraz tydzień?
Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec :)

No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?

Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec :)
Nie wiem który tydzień. Dziś się dowiem. Jaka masz aplikację?

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...

Trzymam.kciuki za.wizyty.....dzidziole.napewno zrobia mila niespodzianke na dzien dziecka:) jest dopiero 9.30....a mi juz ciezko wytrzymac w pracy....zdrzemnelabym sie:biggrin2:

reklama
Hej laseczki, kciuki za wizyty dzisiajesze. Ja dzisiaj 12h w pracy i oktutnie mi sie nie chce [emoji23] najchetniej poszłabym spać.
To prawda, ze na niektorych USG nie slychac serduszka tylko je widac? Czy to zalezy od etapu ciazy ?

Do góry