paulenka91
Fanka BB :)
Arielka94,Inka91 trzymam kciuki za wizyty, wszystko będzie dobrze[emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed pierwszą ciążą spałam całkiem na brzuchu to dopiero był problem nie mogłam z brzuszkiem znaleźć odpowiedniej pozycji no sle z czasem człowiek przyzwyczaja się do wszystkiego[emoji4]Właśnie miałam ten sam dylemat ze spaniem na brzuchu i tak starałam się pół na brzuchu spać ale uwielbiam[emoji3]potem już tylko boczek zostanie[emoji23]
Hej ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...
Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]
Witam się piątkowo o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...
Arielka za Ciebie oczywiście też trzymam kciuki zobaczysz że wszystko będzie dobrzeHej ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...
No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?Hej ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...
Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziecTeż tak miałam puściło mnie dopiero jak zobaczyłam dzidziusia i serduszko na monitorze[emoji16] a który nasz teraz tydzień?
Nie wiem który tydzień. Dziś się dowiem. Jaka masz aplikację?No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?
Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec
Witam się piątkowo o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...
Trzymam.kciuki za.wizyty.....dzidziole.napewno zrobia mila niespodzianke na dzien dziecka jest dopiero 9.30....a mi juz ciezko wytrzymac w pracy....zdrzemnelabym sieHej ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...