reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Tez dzisiaj mialam takie wrazenie bo u mnie to norma, zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to mialam mała i brałam haviran w tabletkach. Mam nadzieje ze nie zaszkodziłam bejbikowi
emoji54.png
Podobno natura nas tak zrobiła, że to co zazywamy zanim się dowiemy o ciąży nie szkodzi dziecku. Tego sie trzymam.

A na brzuchu można spać dopóki jest nam wygodnie ;)
Jutro mam wizytę u gina, to się będę dopytywac o te opryszczke.

reklama
Mam pytanie, czy zdarza sie Wam spac na brzuchu? Zazwyczaj tak zasypialam, teraz staram się pilnowac i spac na boku. Ale jednak w nocy bardzo sie krece i zazwyczaj budze się wlasnie na brzuchu. Myslicie ze na etapie tak maleńkiej fasolki to nie problem?
Śpię dopóki brzuch pozwoli [emoji23]
Tez dzisiaj mialam takie wrazenie bo u mnie to norma, zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to mialam mała i brałam haviran w tabletkach. Mam nadzieje ze nie zaszkodziłam bejbikowi [emoji54]
W ciąży można heviran. Jeżeli opryszke miało się wcześniej to nie jest szkodliwa w żaden sposób bo wirus jest już nabyty dawno;)

Jeżeli opryszke miało się wcześniej to nie jest szkodliwa w żaden sposób bo wirus jest już nabyty dawno;)[/QUOTE]

Dokładnie, tylko trzeba uważać żaby jej nie przenieść tam na dół bo wtedy jest niebezpieczna, ja też ostatnio miałam i lekarz kazał przyklejać plasterki i uważać. Ale Tobie może dać jakieś leki, ja miałam już kilka dni więc nie było sensu

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...

Dziewczyny ja za to mam całą zsypana twarz jak nastolatka[emoji3]
Ja też mam nieciekawą twarz - pezed ciążą bez skazy[emoji33]
A tak a propos wczoraj się nie odzywałam bo miałam bardzo wypełniony dzień od procesji - Majcia sypała kwiatki[emoji16][emoji254] [emoji259] [emoji257] po leżakowanie i moczenie się w basenie, goszczenie gości itp.nie obyło się oczywiście teze bez wizyt na żyganko, ale wszyscy w rodzinie wtajemniczeni więc nie musiałam się z niczym ukrywać.
Co do spania na brzuchu ja też dopóki mogę śpię tak na połowie brzucha taka moja ulubiona pozycja potem będzie ciężko się przestawić. No ale to jeszcze chyba trochę potrwa zanim brzuszek urośnie do takich rozmiarów[emoji4]
Dzisiaj też mam zamiar odpoczywać zrobię tylko jakiś szybki obiad hmm jeszcze nie wiem co ale coś szybkiego

Ja też mam nieciekawą twarz - pezed ciążą bez skazy[emoji33]
A tak a propos wczoraj się nie odzywałam bo miałam bardzo wypełniony dzień od procesji - Majcia sypała kwiatki[emoji16][emoji254] [emoji259] [emoji257] po leżakowanie i moczenie się w basenie, goszczenie gości itp.nie obyło się oczywiście teze bez wizyt na żyganko, ale wszyscy w rodzinie wtajemniczeni więc nie musiałam się z niczym ukrywać.
Co do spania na brzuchu ja też dopóki mogę śpię tak na połowie brzucha taka moja ulubiona pozycja potem będzie ciężko się przestawić. No ale to jeszcze chyba trochę potrwa zanim brzuszek urośnie do takich rozmiarów[emoji4]
Dzisiaj też mam zamiar odpoczywać zrobię tylko jakiś szybki obiad hmm jeszcze nie wiem co ale coś szybkiego
Właśnie miałam ten sam dylemat ze spaniem na brzuchu i tak starałam się pół na brzuchu spać ale uwielbiam[emoji3]potem już tylko boczek zostanie[emoji23]

Witam się piątkowo :) o 12:45 mam wizytę, znowu się stresuje, choc bardziej mam nadzieję, że będzie widać więcej niz ostatnio. Oby. Mdli mnie odkad sie obudziłam, ale dziś to chyba z nerwów...
Hej :) ja mam na 10.00 i też się stresuje. W szpitalu jeszcze zarodka nie było. Jestem na podtrzymaniu ciazy po plamie. Boję się normalnie...

reklama
Też tak miałam puściło mnie dopiero jak zobaczyłam dzidziusia i serduszko na monitorze[emoji16] a który nasz teraz tydzień?

Do góry