reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Mam pytanie, czy zdarza sie Wam spac na brzuchu? Zazwyczaj tak zasypialam, teraz staram się pilnowac i spac na boku. Ale jednak w nocy bardzo sie krece i zazwyczaj budze się wlasnie na brzuchu. Myslicie ze na etapie tak maleńkiej fasolki to nie problem?

O to lepiej z tym do lekarza, moja koleżanka teraz miała w ciąży i musiała brać Heviran..
Jak nie przejdzie do poniedzialku to zapytam gina bo mam wizytę. Czasem mi sie zdarzalo miec opryszczke, jakos to przechodzilam. Teraz wydaje mi sie ze jestem bardziej wrazliwa na bol i wszystko odczuwam mocniej. Ehhh [emoji4]

Mam pytanie, czy zdarza sie Wam spac na brzuchu? Zazwyczaj tak zasypialam, teraz staram się pilnowac i spac na boku. Ale jednak w nocy bardzo sie krece i zazwyczaj budze się wlasnie na brzuchu. Myslicie ze na etapie tak maleńkiej fasolki to nie problem?
Cały czas śpię na brzuchu dopóki brzuch pozwoli [emoji4]

Tez dzisiaj mialam takie wrazenie bo u mnie to norma, zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to mialam mała i brałam haviran w tabletkach. Mam nadzieje ze nie zaszkodziłam bejbikowi [emoji54]

Ja tak śpię na wpół na brzuchu ale zaczyna mi się robić niewygodnie

Smarujesz czymś? Z 10 lat nie miałam tego badziewia

Moja koleżanka kiedyś mi mówiła, że tribiotic sobie super radzi, szybko schodzi

reklama
Jak nie przejdzie do poniedzialku to zapytam gina bo mam wizytę. Czasem mi sie zdarzalo miec opryszczke, jakos to przechodzilam. Teraz wydaje mi sie ze jestem bardziej wrazliwa na bol i wszystko odczuwam mocniej. Ehhh [emoji4]
Tak, ale opryszczke w ciąży raczej trzeba leczyć - ja osobiście nigdy nie miałam , ale tak słyszałam , najlepiej spytać lekarza

Do góry