Misza95
Moderator
Mam to samo [emoji20] strasznie boli...Aaa chyba mi sie opryszczka robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam to samo [emoji20] strasznie boli...Aaa chyba mi sie opryszczka robi
Smarujesz czymś? Z 10 lat nie miałam tego badziewiaMam to samo [emoji20] strasznie boli...
Tez dzisiaj mialam takie wrazenie bo u mnie to norma, zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to mialam mała i brałam haviran w tabletkach. Mam nadzieje ze nie zaszkodziłam bejbikowi [emoji54]Aaa chyba mi sie opryszczka robi
O to lepiej z tym do lekarza, moja koleżanka teraz miała w ciąży i musiała brać Heviran..Mam to samo [emoji20] strasznie boli...
Jak nie przejdzie do poniedzialku to zapytam gina bo mam wizytę. Czasem mi sie zdarzalo miec opryszczke, jakos to przechodzilam. Teraz wydaje mi sie ze jestem bardziej wrazliwa na bol i wszystko odczuwam mocniej. Ehhh [emoji4]O to lepiej z tym do lekarza, moja koleżanka teraz miała w ciąży i musiała brać Heviran..
Cały czas śpię na brzuchu dopóki brzuch pozwoli [emoji4]Mam pytanie, czy zdarza sie Wam spac na brzuchu? Zazwyczaj tak zasypialam, teraz staram się pilnowac i spac na boku. Ale jednak w nocy bardzo sie krece i zazwyczaj budze się wlasnie na brzuchu. Myslicie ze na etapie tak maleńkiej fasolki to nie problem?
Ooo [emoji4] w takim razie przestaje sie tym przejmowac [emoji4]Cały czas śpię na brzuchu dopóki brzuch pozwoli [emoji4]
Tez dzisiaj mialam takie wrazenie bo u mnie to norma, zanim sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to mialam mała i brałam haviran w tabletkach. Mam nadzieje ze nie zaszkodziłam bejbikowi [emoji54]
Smarujesz czymś? Z 10 lat nie miałam tego badziewia
Tak, ale opryszczke w ciąży raczej trzeba leczyć - ja osobiście nigdy nie miałam , ale tak słyszałam , najlepiej spytać lekarzaJak nie przejdzie do poniedzialku to zapytam gina bo mam wizytę. Czasem mi sie zdarzalo miec opryszczke, jakos to przechodzilam. Teraz wydaje mi sie ze jestem bardziej wrazliwa na bol i wszystko odczuwam mocniej. Ehhh [emoji4]