reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Nie wiem który tydzień. Dziś się dowiem. Jaka masz aplikację?
HiMommy. Ktoś tu kiedyś polecal i sobie sciagnelam, calkiem fajna :) Ty masz na 10, tak? To juz zaraz :)
Trzymam.kciuki za.wizyty.....dzidziole.napewno zrobia mila niespodzianke na dzien dziecka:) jest dopiero 9.30....a mi juz ciezko wytrzymac w pracy....zdrzemnelabym sie:biggrin2:
O tak, marzę o zobaczeniu serduszka w prezencie na dzień dziecka :) ja sie obudziłam kolo 6, nic nie zrobiłam i faktycznie dalej bym spała :D

reklama
No ja ostatnio bylam we wtorek, to byl tylko pecherzyk ciążowy i tez sie stresu najadlam. I ja plamilam juz na tydzień przed spodziewanym okresem, przeszzlo zaraz po duphastonie, biorę go caly czas 3x1. Wierze, ze będzie u nas wszystko dobrze. A Ty w ktorym tygodniu jestes teraz?

Wiesz, ja troche zglupialam z tymi tygodniami szczerze mowiac, we wtorek mi powiedzial ze polowa szóstego tygodnia, to bylo trzy dni temu, wiec dzis wychodzi, ze zaczynam chyba 7tc. Z kolei aplikacja pokazuje mi 5+4. Dzisiaj mam nadzieję sie wszystkiego porządnie dowiedziec :)
Jak np masz ze 5t4d to znaczy ze jestes w szostym tygodbiu ciazy itd. Ja mam wg jednej aplikacji 6+6, a wg drugiej ze 7 tydzień i w nawiasie (6+6)

Dziewczyny od wczoraj u mnie wreszcie mdłości na maksa, huraa[emoji23] Jestem uspokojona, bo do wizyty jeszcze 2 tygodnie:/

U mnie było widać taki pulsujący kwadracik na USG. Odrazu zauważyłam sama że serce i potem lekarz puścił na głos i coś tam zmierzył i mówił za 160uderzen i bardzo dobrze.

U mnie było widać taki pulsujący kwadracik na USG. Odrazu zauważyłam sama że serce i potem lekarz puścił na głos i coś tam zmierzył i mówił za 160uderzen i bardzo dobrze.
Bo mowilam kolezance ze w srode mam nadzieje usluszec serduszko, a ona ze i tak nie uslysze tylko zobacze. Miala dwie ciaze tam gdzie ja w przychodni przeprowadzane. Niech juz bedzie ta sroda bo oszaleje.

Bo mowilam kolezance ze w srode mam nadzieje usluszec serduszko, a ona ze i tak nie uslysze tylko zobacze. Miala dwie ciaze tam gdzie ja w przychodni przeprowadzane. Niech juz bedzie ta sroda bo oszaleje.
Nie wiem jak to jest ale ważne żeby było. Sama się nie szykowałam ale lekarz mówił że sprawdzi ile na minutę jest uderzeń.dzis jakoś mniejsze mdłości ale czuję że rozkręca się. Dziś robię weki z mamą i może jakiś placek i gotuje się moja pyszna ogórkowa[emoji3]póki co leże na leżaku przed domem i cieszę się ciepłem [emoji3]

reklama
Podobno wg najnowszych zalecen nie nalezy sluchac serca na tak wczesnym etapie, bo moze to byc szkodliwe dla dziecka. Jakies fale dopplera czy cos takiego?

Do góry