reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Podobno wg najnowszych zalecen nie nalezy sluchac serca na tak wczesnym etapie, bo moze to byc szkodliwe dla dziecka. Jakies fale dopplera czy cos takiego?
Też tak słyszałam. Lekarz powiedział że serduszko bije i to jest ważne a posłucham sobie na prenatalnych, wtedy już dzidziuś jest większy i fale nie zrobią mu krzywdy

reklama
Też tak słyszałam. Lekarz powiedział że serduszko bije i to jest ważne a posłucham sobie na prenatalnych, wtedy już dzidziuś jest większy i fale nie zrobią mu krzywdy
I ja też słyszałam, wizyta dopiero w czwartek a ja się stresuje brakiem objawów, bo każdej coś jest a ja tylko zmęczona.. Oby to nie był zły znak

Jedni mówią że szkodliwe, inni że nie. Teraz to już nie wiadomo co można bo wszystko szkodliwe. Też mi się wydaje że przez chwilę nic się nie stanie. Co lekarz to inna "szkoła"
Dokładnie. [emoji3]Tak jak mówią że częste USG przezpochwowe jest szkodliwe a inni że nie. Myślę że nie ma reguly

HiMoomy jest fajna

Też ją mam :)

Hej laseczki, kciuki za wizyty dzisiajesze. Ja dzisiaj 12h w pracy i oktutnie mi sie nie chce [emoji23] najchetniej poszłabym spać.
To prawda, ze na niektorych USG nie slychac serduszka tylko je widac? Czy to zalezy od etapu ciazy ?

Mi lekarz tylko pokazał, bez dźwięku

Ja też już w pracy, a tak strasznie mi się nie chce...

Hej
Za wszystkie wizyty trzymam kciuki .

Mnie mniej bo przeprowadzki ciąg dalszy. Wszędzie kartony i rzeczy do poukładania A tak mi się nie chce.
Też mam ta aplikacje wg niej to 6 tydzień A wizyta dopiero 12 czerwca

reklama
Ja tez serduszko tylko widzialam a nie slyszalam...ale to nie ma znaczenia i tam niesamowite przeżycie:)jest artukul na mamaginekolog o sluchaniu/ogladaniu serduszka-usg wczesnej ciazy czy jakos tak sie nazywa i tam jest wytlumaczone czemu niektórzy lekarze sluchaja a inni nie.

Do góry