reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Udało mi się dodzwonić do doktora, u którego dziś byłam. O dziwo jego numer telefonu znalazłam w internecie. Powiedział, żeby się nie denerwować, że to może być po badaniu. Ze spokojnie poczekać do czwartku nawet jeśli plamienie się utrzyma. On wtedy dokładnie obejrzy i jeśli będzie trzeba coś mi przypisze .Jeśli nie ma silnego krwawienia i bólów skurczowych brzucha to na IP na etapie tak wczesnej ciąży nic mi nie poradzą . Tyle się dowiedziałam .

Mi na NFZ tylko mocz, pełna morfologia i WR. A prywatnie cała litania: poziom glukozy, morfologia, WR, HBS, HCV,HIV, TSH, toksoplazmoza: IGG, IGM, mocz.
Ech to tylko teraz tyle na NFZ przysługuje ? Ja pamiętam że kiedyś na NFZ to miałam to wszystko co ty prywatnie..widzę że ten fundusz to już schodzi totalnie na psy ..Ja idę w środę prywatnie a w piątek na NFZ ciekawa jestem . .

Ja jeszcze będę musiała do Endo zasuwać raz w miesiącu , bo.mam Hashimoto to mi na NFZ przysługuja na cito wizyty..a normalnie na każdą kolejną czekam 1,5 roku w kolejce [emoji23]

Udało mi się dodzwonić do doktora, u którego dziś byłam. O dziwo jego numer telefonu znalazłam w internecie. Powiedział, żeby się nie denerwować, że to może być po badaniu. Ze spokojnie poczekać do czwartku nawet jeśli plamienie się utrzyma. On wtedy dokładnie obejrzy i jeśli będzie trzeba coś mi przypisze .Jeśli nie ma silnego krwawienia i bólów skurczowych brzucha to na IP na etapie tak wczesnej ciąży nic mi nie poradzą . Tyle się dowiedziałam .
No to dobrze ,w razie bólu , krwawienia oczywiście do szpitala..

@alla31 do kazdego specjalisty tak jest, że przysluguje bez kolejki? Tez musze sie wybrac do endo, bo mam torbiel na tarczycy, ale przede wszystkim wizyta u kardiologa

reklama
mnie czekają wizyty u endo, neurologa, diabetologa, okulisty i pulmonologa ;) heh, jakiś grafik chyba trzeba będzie ustalić

Do góry