kobieta ciężarna wg nowych przepisów musi zostać przyjęta do specjalisty w ciągu 7 dni ale niestety czasem trzeba oprzeć sprawę o kierownika placówki by coś wskórać@alla31 do kazdego specjalisty tak jest, że przysluguje bez kolejki? Tez musze sie wybrac do endo, bo mam torbiel na tarczycy, ale przede wszystkim wizyta u kardiologa
reklama
Faktycznie trochę tego jestmnie czekają wizyty u endo, neurologa, diabetologa, okulisty i pulmonologa heh, jakiś grafik chyba trzeba będzie ustalić
Nie wiem czy mam w sobie tyle samozaparcia...kobieta ciężarna wg nowych przepisów musi zostać przyjęta do specjalisty w ciągu 7 dni ale niestety czasem trzeba oprzeć sprawę o kierownika placówki by coś wskórać
Artemida90
Fanka BB :)
Dziewczyny ale się dziś nachodziłam. Boli mnie podbrzusze, leżę i odpoczywam. Wzdęło mnie strasznie i już wyglądam jak w 5 miesiącu a nie 5 tyg
wszystko pewnie będzie zależało od tego jak bardzo potrzebna będzie Ci wizyta ja już skorzystałam z tego prawa bo gina mi chcieli umówić na drugą połowę czerwca. Dla mnie to za późno bo ze względu na cukrzycę muszę szybko zgłosić się do diabetologa ale żeby to zrobić muszę mieć potwierdzoną ciążę No i termin znalazł się w ciągu 1,5 tygodnia a nie 1,5 miesiąca. Na szczęście nie musiałam opierać sprawy o kierownika jedynie Pani w rejestracji grzecznie spytałam jak ten termin ma się do nowych przepisów.Nie wiem czy mam w sobie tyle samozaparcia...
alla31
Jeśli masz chorobę przewlekla na którą się leczysz to tak ..ja muszę co miesiąc badać TSH w ciąży i tak dalej ..trzeba ustawiać dawkę leku.@alla31 do kazdego specjalisty tak jest, że przysluguje bez kolejki? Tez musze sie wybrac do endo, bo mam torbiel na tarczycy, ale przede wszystkim wizyta u kardiologa
alla31
To norma [emoji4]Dziewczyny ale się dziś nachodziłam. Boli mnie podbrzusze, leżę i odpoczywam. Wzdęło mnie strasznie i już wyglądam jak w 5 miesiącu a nie 5 tyg
MojrAnka
Może tyle mi dał na pierwszy raz. W środę idę ponownie, więc zobaczymy.Ech to tylko teraz tyle na NFZ przysługuje ? Ja pamiętam że kiedyś na NFZ to miałam to wszystko co ty prywatnie..widzę że ten fundusz to już schodzi totalnie na psy ..Ja idę w środę prywatnie a w piątek na NFZ ciekawa jestem . .
Czyli do endo sie nie kwalifikuje, ale do kardiologa owszem. Mam niedomykalność zastawki aortalnej. Ciekawa jestem czy to jest wskazanie do ccJeśli masz chorobę przewlekla na którą się leczysz to tak ..ja muszę co miesiąc badać TSH w ciąży i tak dalej ..trzeba ustawiać dawkę leku.
reklama
a coś Cię niepokoi, że chcesz do endo? Jeśli tak, to internista wystawia skierowanie i wtedy muszą Cię przyjąć w ciągu 7 dni ( łatwo z pewnością nie będzie )Czyli do endo sie nie kwalifikuje, ale do kardiologa owszem. Mam niedomykalność zastawki aortalnej. Ciekawa jestem czy to jest wskazanie do cc