reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Pewnie że się włączy:) ja też w to wątpiłam i strasznie się bałam tych paru dni w szpitalu, jak ja się sama nim zajmę;) Ale jak już urodzisz to po prostu to wiesz:D

O tym to nawet na razie nie myślę, bo bym całkiem zeswirowala :) o dziecku marzę od 16 roku życia, czyli przeszlo 10 lat, mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku, ze w końcu wszystko samo przyjdzie :)

Odnośnie L4. To już się dawno wyleczyłam z tego typu poświęceń w pracy. W pracy nikt mi za to nie podziękuje. Jestem zmęczona i czuję się słabo, brak mi sił. A to jedyny czas, kiedy można odpocząć, bo potem jest jazda bez trzymanki :D
A nuda? Takie słowo nie istnieje w moim słowniku. Nie wiem czy to dlatego, że mam dzieci, dom, zwierzęta czy z innego powodu, ale zawsze mam co robić. Zawsze sobie umiem zajęcie zorganizować :)
O to to, dokładnie. W pracy nikt nie podziekuje za poswiecenie, a jak same o siebie nie zadbamy, to pracodawca na pewno tego nie zrobi. Nudzić się w domu tez nie potrafie, zawsze znajdzie sie jakies zajecie. Ja sobie obiecalam, ze jak zajde w ciążę, to kupie sobie maszyne do szycia i będę sie uczyć :)

reklama
Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D
Moje pierwsze[emoji3]to samo zaczęłam myśleć że urodzę w sam środek zimy ani wyjść ani nic hihi ale i tak się tak ciesze!!

@paulenka91 no ja juz dzis pierwsze artykuly nt tego kiedy pierwszy raz wyjść z dzieckiem w zimie i jak je ubrac juz przeczytalam :D wiem, schiza na amen :D

ja chce pracować ile się da :) chociaż nie wiem czy lekarz mi pozwoli bo pracuję w Ośrodku Pomocy Społecznej, a wiadomo tam przychodzą różni ludzie.

Znam to.. Ja pracuje w aptece, też przychodzą różni ludzie... Bardzo lubię te prace i chciałabym jak najdłużej pracować, ale... Jak dr powie dość to dość...
I właśnie przechodzę kryzys.. Zasypiam na stojąco :zawstydzona/y:

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Dokładnie, tez tak zrobiliśmy☺️

Zdecydowanie lepiej przejść konoec ciąży zimą niż latem (dzieci urodzone w styczniu i sierpniu )

reklama
Oby oby :D bo jak nie, to coz, bedziemy sie kisic w domu.

Dziś mi się ciagle wydaje, ze dostalam okres, latam co chwilę do lazienki sprawdzac.
Witam w klubie. Sikalam i miałam wrażenie że na papierze zobaczyłam jasniutko różowy śluz wpadłam w panikę ale fałszywy alarm. To moja chora wybraznia. Ale coś zaczyna mnie szczypac na noc czopka koniecznie!

Do góry