reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Z porodu zimą najbardziej ciesze sie dlatego, ze latem nie będę musiala ciagac brzucha za sobą. Normalnie upały mi nie służą, a co dopiero z wielkim brzucholem :D

reklama
Ja rodzilam we wrzesniu w najgorsze upaly. Bylam cala spuchnieta. A tez nie wiadomo jak wtedy takie male dzoecko ubierac.

Dziewczyny czy myślicie, że przez to plamienie po dzisiejszym Usg powinnam jechać teraz do szpitala czy poczekać do jutra, może przejdzie ?

Witam w klubie. Sikalam i miałam wrażenie że na papierze zobaczyłam jasniutko różowy śluz wpadłam w panikę ale fałszywy alarm. To moja chora wybraznia. Ale coś zaczyna mnie szczypac na noc czopka koniecznie!

Tez mi sie wydawalo, ze widze krew, a to po prostu nadruk kwiatka na papierze... :D

Dziewczyny czy myślicie, że przez to plamienie po dzisiejszym Usg powinnam jechać teraz do szpitala czy poczekać do jutra, może przejdzie ?
A masz możliwość zadzwonic do lekarza? U mnie nieraz normalnie po badaniu pojawialy sie plamienia, a teraz dodatkowo wszystko jest tam mocniej ukrwione, wiec pewnie latwiej naruszyć

Tez mi sie wydawalo, ze widze krew, a to po prostu nadruk kwiatka na papierze... :D

A masz możliwość zadzwonic do lekarza? U mnie nieraz normalnie po badaniu pojawialy sie plamienia, a reraz dodatkowo wszystko jest tam mo niej ujrwione, wiec pewnie latwiej naruszyć
Nie mam telefonu do lekarza. Mogę tylko jechać na izbę przyjęć. To taka brązowo-szare wydzielina, nie żywa krew .

@Stelka38 jeśli masz sie stresować, to Może lepiej jedz, zawsze to bedziesz pewniejsza. Też myślę, że to po badaniu, ale po co w głowę zachodzić.
Bierzesz duphaston? Jeśli nie, to pewnie tylkoto mogą co najwyżej zalecic.

reklama
Ja rodzilam we wrzesniu w najgorsze upaly. Bylam cala spuchnieta. A tez nie wiadomo jak wtedy takie male dzoecko ubierac.
Kombinezon i gruba czapa [emoji16] minusem rzeczywiście jest to ubieranie, pamiętam jak mój się darł wniebogłosy za nim go całego ubrałam i każde wyjście z domu to była przeprawa

Do góry