reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Poszłam dziś do lekarza z tą BETĄ 1776 i zrobił mi Usg . Nie zobaczył żadnego pęcherzyka :-( a to już początek 6 tygodnia , powinien być widoczny . Powiedział, że te aparaty które mają w przychodniach za NFZ są do kitu.
Kazał mi przyjść w czwartek do prywatnego gabinetu bo tam podobno lepszy sprzęt
Ciekawe czy to tak może być czy chciał mnie naciągnąć. A może tam nie ma żadnej ciąży?
Ja po becie 1600 poszłam za 4 dni i był pęcherzyk i ciałko żółte. Nie sugeruj się tygodniami bo ciąża może być młodsza a parę dni robi różnica.a wiesz kiedy miałaś owulację?moja ciąża jest jakieś 3 tyg młodsza ale wiem że to przez pozna owulacje

reklama
Czyli jak wtedy mniej więcej byłam w 5 tyg to według om to 8 tydzień więc na twoim miejscu bym się nie denerwowała[emoji3]

Ja po becie 1600 poszłam za 4 dni i był pęcherzyk i ciałko żółte. Nie sugeruj się tygodniami bo ciąża może być młodsza a parę dni robi różnica.a wiesz kiedy miałaś owulację?moja ciąża jest jakieś 3 tyg młodsza ale wiem że to przez pozna owulacje
Według moich obliczeń i obserwacji owulacja była 29 lub 30 kwietnia. Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i dobre słowa dla STAREJ PIERWIASTKI jak to dziś określił doktor ;-) w czwartek idę na to lepsze usg i zobaczymy czy tam doktor wypatrzy tam coś więcej oprócz wielkiego mięśniaka.

Według moich obliczeń i obserwacji owulacja była 29 lub 30 kwietnia. Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie i dobre słowa dla STAREJ PIERWIASTKI jak to dziś określił doktor ;-) w czwartek idę na to lepsze usg i zobaczymy czy tam doktor wypatrzy tam coś więcej oprócz wielkiego mięśniaka.

No to u mnie tak samo, 29 albo 30:) czyli dziś równe 5 tygodni, to naprawdę jeszcze bardzo wcześnie, niczym się nie martw:)

Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D

Hej wszystkim:)dzis taki młyn w pracy że nie miałam czasu pisać:)Ja bym chciała pracować jak najdłużej,bo bardzo lubie to co robie i sprawia mi to dużo satysfakcji:)nie wyobrażam sobie siedzieć cały czas w domu,ale.mysle ze.teraz.juz nie.odemnie to zależy tylko od rozwoju tej małej istotki we mnie,licze na szczęście i że da mi popracować do końca :)wlasnie wysłałam mojego M (od.imienia nie od stanu cywilnego;))po obiad...nie mam.siły nic zrobić-po powrocie z pracy zdobyłam sie tylko na zwiniecie sie w precel na kanapie;)ogolnie czuje sie dobrze-nic nie.boli, prawie nie mdli...tylko to uczucie znuzenia:)

Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D
Nie martw sie ...dla mnie to tez zupelna nowosc...wczesniej dzieci mnie zbyt nie interesowaly.....to bedzie nasze pierwsze:)ale mimo to ciesze sie na to.dziecko jak.wariatka:)

Nie martw sie ...dla mnie to tez zupelna nowosc...wczesniej dzieci mnie zbyt nie interesowaly.....to bedzie nasze pierwsze:)ale mimo to ciesze sie na to.dziecko jak.wariatka:)

Cieszyć to i ja sie cieszę :D tylko po prostu jestem tez troche przerażona :D ostatnio bylam u kyzynki, ktora ma 7miesieczne dziecko i nijak nie mogłam sie przemoc, zeby je wziąć na rece, bo sie balam, ze uszkodze :D mam nadzieje, ze się instynkt wlaczy w odpowiednim czasie :)

reklama
Do góry