reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Pewnie że się włączy:) ja też w to wątpiłam i strasznie się bałam tych paru dni w szpitalu, jak ja się sama nim zajmę;) Ale jak już urodzisz to po prostu to wiesz:D

O tym to nawet na razie nie myślę, bo bym całkiem zeswirowala :) o dziecku marzę od 16 roku życia, czyli przeszlo 10 lat, mam nadzieję, ze wszystko będzie w porządku, ze w końcu wszystko samo przyjdzie :)

Odnośnie L4. To już się dawno wyleczyłam z tego typu poświęceń w pracy. W pracy nikt mi za to nie podziękuje. Jestem zmęczona i czuję się słabo, brak mi sił. A to jedyny czas, kiedy można odpocząć, bo potem jest jazda bez trzymanki :D
A nuda? Takie słowo nie istnieje w moim słowniku. Nie wiem czy to dlatego, że mam dzieci, dom, zwierzęta czy z innego powodu, ale zawsze mam co robić. Zawsze sobie umiem zajęcie zorganizować :)
O to to, dokładnie. W pracy nikt nie podziekuje za poswiecenie, a jak same o siebie nie zadbamy, to pracodawca na pewno tego nie zrobi. Nudzić się w domu tez nie potrafie, zawsze znajdzie sie jakies zajecie. Ja sobie obiecalam, ze jak zajde w ciążę, to kupie sobie maszyne do szycia i będę sie uczyć :)

reklama
Dziewczyny macie juz jakieś dzieci czy to wasze pierwsze ciąże? Ja to dziś schizuje, ze nie mam bladego pojecia o dzieciach, jeszcze poród zima, co ja poczne, co poczne :D
Moje pierwsze[emoji3]to samo zaczęłam myśleć że urodzę w sam środek zimy ani wyjść ani nic hihi ale i tak się tak ciesze!!

@paulenka91 no ja juz dzis pierwsze artykuly nt tego kiedy pierwszy raz wyjść z dzieckiem w zimie i jak je ubrac juz przeczytalam :D wiem, schiza na amen :D

ja chce pracować ile się da :) chociaż nie wiem czy lekarz mi pozwoli bo pracuję w Ośrodku Pomocy Społecznej, a wiadomo tam przychodzą różni ludzie.

Znam to.. Ja pracuje w aptece, też przychodzą różni ludzie... Bardzo lubię te prace i chciałabym jak najdłużej pracować, ale... Jak dr powie dość to dość...
I właśnie przechodzę kryzys.. Zasypiam na stojąco :zawstydzona/y:

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Dziewczyny zima do rodzenia nie jest taka zła , pomyślcie że latem bobasy będą miały już pół roku ! Ja rodziłam 14 stycznia , a w lipcu już mogłam spokojnie pojechać z moim bobo za granicę na wakacje [emoji4]

Dokładnie, tez tak zrobiliśmy☺️

Zdecydowanie lepiej przejść konoec ciąży zimą niż latem (dzieci urodzone w styczniu i sierpniu )

reklama
Oby oby :D bo jak nie, to coz, bedziemy sie kisic w domu.

Dziś mi się ciagle wydaje, ze dostalam okres, latam co chwilę do lazienki sprawdzac.
Witam w klubie. Sikalam i miałam wrażenie że na papierze zobaczyłam jasniutko różowy śluz wpadłam w panikę ale fałszywy alarm. To moja chora wybraznia. Ale coś zaczyna mnie szczypac na noc czopka koniecznie!

Do góry