Wsumie racja [emoji23] siłą nir wyślą [emoji23]Tylko w sumie nie może mnie zmusić do l4 Jak nie dostane to co mam biegać i załatwiać na lewo? Dzisiaj mają być to pogadam.
reklama
olakaczmarek7
Fanka BB :)
reqiem
HAHAHHA dooobre, ostatnie najlepsze "odejmujesz mu z kieszonkowego" hahaha padłamPatrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
[emoji23][emoji23][emoji23]Patrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
marzenka1810
Zgadza się [emoji23]
Patrzcie co znalazłam! hahaZobacz załącznik 885938
reqiem
@olakaczmarek7
@violetta.sc
@Veronika_k
@Zuzanka1402
Ktoś jeszcze ze "starych" osób na wątek zamknięty?
@violetta.sc
@Veronika_k
@Zuzanka1402
Ktoś jeszcze ze "starych" osób na wątek zamknięty?
sweetdream09
Ja mialam elektryczny Canpol, ale nie bylam zadowolona. Meczylam sie godzine a mleka sciagalam jak na lekarstwo. Nie wiem czy to wina laktatora byla czy po prostu na laktator moje piersi nie reagowaly. Dziecko ssalo i mleka mialam duzo. Zastanawial sie czy kupic inny, moze te Medele uzywana. Dziewczyny tutaj polecaja.Dziewczyny ja szperam za laktatorem nie mam pojęcia co kupic... nie chce wydać 500 zł nie wiem jak długo mi się przyda nie wiem czy używany nowy ? Elektryczny ręczny ? Przy pierwszym dziecku miałam ręczny jakieś krzak firmy ale krótko karmiłam może dwa tyg pokarm zanikł. Teraz się nastawiam na karmienie i stanę na uszlachetnia zeby karmić
sweetdream09
Jesli dobrze sie czujesz, to ja bym pociagnela do konca wrzesnia. Bedziesz miala z tych premii na wyprawke [emoji5]Haha jak to brzmi [emoji16][emoji16][emoji16] "wolne na 17miesiecy" ojj ciężko bedzie wrócic co?
Ja jeszcze albo do końca miesiaca albo do końca września. 27 mam wizyte u jakiejś innej babki i zapewne ona mi nie da l4 bez podstaw, chyba, że jej coś naściemniam, ale wolałabym nie. W sumie spoko mogę pracować do końca września, poki co czuje sie jak najbardziej na siłach, ale jest juz nowa dziewczyna na moje miejsce i by musiała czekać cały miesiac, no ale jak mi nie da ta doktorka to juz sama nie wiem. Z drugiej strony mam ponad 500zl wiecej premii to juz laktator i lozeczko np.. Juz sama nie wiem co robić [emoji853]
reklama