reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Na 100 nie jestem pewna...[emoji6] A nadal czujesz kucie?
Mi jakiś czas temu przy zaparciach aż pęcherz bolał...akurat miałam wizytę u gin i mówię że mnie boli, badanie moczu miałam ok i powiedziała że to jelita tak się różnie układają...
Trochę przeszło teraz. Może to faktycznie jelita.

reklama
Oj ja z 3 miesiące wstręt do jedzenia ciągle mdłości,mięsa nie jadłam,masakra

No to współczuję ja tak jak mówiłam nic tyle tylko że mam silne bóle brzucha byłam u dwóch lekarzy i lezalam w szpitalu wg usg i badań wszystko ok. Niby powodem też może byc to że mam macice w tyłozgieciu i że ona musi się wyprostować i stąd ten ból Ale nie wiem. Dlatego cały czas myślę aby tylko dobrze bylo bo i na początku plamienia były.

No to współczuję ja tak jak mówiłam nic tyle tylko że mam silne bóle brzucha byłam u dwóch lekarzy i lezalam w szpitalu wg usg i badań wszystko ok. Niby powodem też może byc to że mam macice w tyłozgieciu i że ona musi się wyprostować i stąd ten ból Ale nie wiem. Dlatego cały czas myślę aby tylko dobrze bylo bo i na początku plamienia były.
Tyłozgięcie może dawać takie bóle. Ważne że teraz już nie krwawisz. Leki jakieś masz?

Ja mam od niedawna problem z zaparciami i też jak mnie tak czasami kłuje (z boku i trochę wyżej niż jajniki) to sobie tłumaczę, że to jelita:)

mam to samo, ale właśnie to interpretowałam jako zaparcia... bo też zauważyłam, że nie chodzę do łazienki tyle co kiedyś. I staram się dlatego pić jak najwięcej wody, nawet na przymus, to trochę pomaga.

Ja też mam macicę w tyłozgięciu,jedyne co mam to takie delikatne bóle jak na miesiączkę ,ale niewiem czy powodem jest tyłozgiecie...wiadomo że każdy organizm jest inny i inaczej reaguje [emoji6]Ja natomiast od kilku dni czuję delikatne kłucia w szyjce

reklama
Ja też mam macicę w tyłozgięciu,jedyne co mam to takie delikatne bóle jak na miesiączkę ,ale niewiem czy powodem jest tyłozgiecie...wiadomo że każdy organizm jest inny i inaczej reaguje [emoji6]Ja natomiast od kilku dni czuję delikatne kłucia w szyjce
Kłucia się też tak pojawiają ale sporadycznie w środku. I czasem czuje takie prądy czy nie wiem jak to nazwac w okolicach kości ogonowej.

Do góry