reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Wróciłam chwilę temu do domu od dentysty. Masakra ósemka do leczenia kanałowego ale nie może mi to w ciazy wyleczyc bo by musiała zrobić zdjęcie. Dwa razy się jej na fotelu rozplakalam. Nie mogłam się uspokoić. Dopiero jak już przyjechałam do domu to się jakoś uspokoilam [emoji58] zatruła mi ten ząb. Mam nadzieję że już żaden ból mnie nie zaskoczy [emoji58]
To kiepsko, ale dobrze że zatruła to już nie powinien boleć tak bardzo.
Trzymaj się

reklama
Wróciłam chwilę temu do domu od dentysty. Masakra ósemka do leczenia kanałowego ale nie może mi to w ciazy wyleczyc bo by musiała zrobić zdjęcie. Dwa razy się jej na fotelu rozplakalam. Nie mogłam się uspokoić. Dopiero jak już przyjechałam do domu to się jakoś uspokoilam [emoji58] zatruła mi ten ząb. Mam nadzieję że już żaden ból mnie nie zaskoczy [emoji58]
Kanałowy no współczuję, dobrze że poszłaś do dentysty ,po zatruciu może nie będzie tak bolał[emoji846]

Czy na waszej twarzy też pojawiają się krostki ?Ja od tygodnia dostaje coraz więcej, mam wysyp na czole,dodatkowo wczoraj wyskoczyły mi dwie wielkie bolące podskórne gule[emoji57]Kurcze nigdy nie miałam z tym problemu ,może macie jakieś domowe sposoby na takie niespodzianki ?[emoji28]

Słuchajcie bo sama nie wierzę, wyszłam od lekarza i mówi że na 950% będzie dziewczynka, a już straciłam nadzieję bo w rodzinie sami chłopcy. To cud! Siedzę i wyje bo nie mogę uwierzyć, nastawialam się na syna. To taka moja wisienka na torcie.Zeby tylko zdrowa była.

Czy na waszej twarzy też pojawiają się krostki ?Ja od tygodnia dostaje coraz więcej, mam wysyp na czole,dodatkowo wczoraj wyskoczyły mi dwie wielkie bolące podskórne gule[emoji57]Kurcze nigdy nie miałam z tym problemu ,może macie jakieś domowe sposoby na takie niespodzianki ?[emoji28]
Ja mam to samo. Same pryszczyki ni wyskoczyły. Te tyle tak samo. Też chciałabym wiedzieć jak się tego pozbyć.

Słuchajcie bo sama nie wierzę, wyszłam od lekarza i mówi że na 950% będzie dziewczynka, a już straciłam nadzieję bo w rodzinie sami chłopcy. To cud! Siedzę i wyje bo nie mogę uwierzyć, nastawialam się na syna. To taka moja wisienka na torcie.Zeby tylko zdrowa była.
Wspaniale !Cuda się zdarzają gratuluję córci[emoji7]

Super [emoji4] no to świetna wiadomość [emoji4] cieszymy się razem z Tobą [emoji4][emoji4] też być chciała usłyszeć że to dziewczynka [emoji4][emoji4]

reklama

Arielka, moja siostra też miała ząb do kanałowego w ciąży, teoretycznie można zrobić zdjęcie, ale lekarze niestety raczej się boją. Nikt się nie chciał tego podjąć. Ona miała tylko co jakiś czas wymieniane to lekarstwo i jakoś dotrwała do porodu. Tak że da się to przeżyć, nie martw się;*

Do góry