reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Mnie jako tako zęby nie bolą, jedynie co to od 2lat rośnie mi przeklęta ósemka i czuję ją ale to tylko lekko ćmi...Natomiast mam ogromny problem z dziąsłami nigdy mi tak nie krwawiły jak teraz [emoji52]
Ósemki już chyba wszystkie mi wyszły. Wydaje mi się że to właśnie ona mnie boli :( co do dziąseł to też właśnie krwawia i przy szczotkowaniu zębów mam jeszcze odruch wymiotny :(

reklama
Mnie czasem też czas pokluwa wysoko ale nie wiem właśnie co to jest dziwne i po prawej stronie,tak na wysokości pępka bo na pewno nie macica i chyba to nie jajniki?

Mnie to dziąsła bola i krwawią ale polecam meridol pastę i płyn do płukania,rewelacja[emoji6]a osemki na dole rosną parę lat i czasem je czuje ale cóż[emoji6]

Ja dziś jak zęby mylam to pojawiło się też dużo krwi wcześniej tak nie miałam. Fajnie że wszystko przeżywamy razem. A co do mdłości nie miałam ich wcale.

A nie masz problemów z zaparciami właśnie?
wszystkie narządy zajmują połowę tego miejsca co przed ciążą, a pod koniec będą zajmowały tylko 1/5. I przez to te bóle i kłucia mogą być.
No właśnie mam z tym problem... Myślisz że to od tego? To bym nie musiała się stresować [emoji1]

reklama
No właśnie mam z tym problem... Myślisz że to od tego? To bym nie musiała się stresować [emoji1]
Na 100 nie jestem pewna...[emoji6] A nadal czujesz kucie?
Mi jakiś czas temu przy zaparciach aż pęcherz bolał...akurat miałam wizytę u gin i mówię że mnie boli, badanie moczu miałam ok i powiedziała że to jelita tak się różnie układają...

Do góry