Ósemki już chyba wszystkie mi wyszły. Wydaje mi się że to właśnie ona mnie boli co do dziąseł to też właśnie krwawia i przy szczotkowaniu zębów mam jeszcze odruch wymiotnyMnie jako tako zęby nie bolą, jedynie co to od 2lat rośnie mi przeklęta ósemka i czuję ją ale to tylko lekko ćmi...Natomiast mam ogromny problem z dziąsłami nigdy mi tak nie krwawiły jak teraz [emoji52]
reklama
Tak u dentysty. Czekam właśnie na swoją kolej. Myślałam że z tym bólem wgl tu nie dojadę.Kochana kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110]
@Arielka zeby mnie nie bolą tylko dziąsła wrazliwsze są, wizytę u dentysty masz? Może coś tam się dzieje?
paulenka91
Fanka BB :)
Mnie czasem też czas pokluwa wysoko ale nie wiem właśnie co to jest dziwne i po prawej stronie,tak na wysokości pępka bo na pewno nie macica i chyba to nie jajniki?
To dobrze jak będzie trzeba to wyleczy, nie powinny aż tak boleć w ciąży czy nie.Tak u dentysty. Czekam właśnie na swoją kolej. Myślałam że z tym bólem wgl tu nie dojadę.
Powodzenia
paulenka91
Mnie to dziąsła bola i krwawią ale polecam meridol pastę i płyn do płukania,rewelacja[emoji6]a osemki na dole rosną parę lat i czasem je czuje ale cóż[emoji6]
Olusiaczek19
Ja dziś jak zęby mylam to pojawiło się też dużo krwi wcześniej tak nie miałam. Fajnie że wszystko przeżywamy razem. A co do mdłości nie miałam ich wcale.
Camilla29love
Mnie to dziąsła bola i krwawią ale polecam meridol pastę i płyn do płukania,rewelacja[emoji6]a osemki na dole rosną parę lat i czasem je czuje ale cóż[emoji6]
Też polecam paste meridol ,płynu jeszcze nie miałam więc napewno sobie zakupie jak polecasz [emoji5]
paulenka91
Oj ja z 3 miesiące wstręt do jedzenia ciągle mdłości,mięsa nie jadłam,masakraJa dziś jak zęby mylam to pojawiło się też dużo krwi wcześniej tak nie miałam. Fajnie że wszystko przeżywamy razem. A co do mdłości nie miałam ich wcale.
Kokoszka356
No właśnie mam z tym problem... Myślisz że to od tego? To bym nie musiała się stresować [emoji1]A nie masz problemów z zaparciami właśnie?
wszystkie narządy zajmują połowę tego miejsca co przed ciążą, a pod koniec będą zajmowały tylko 1/5. I przez to te bóle i kłucia mogą być.
reklama
martag86
Na 100 nie jestem pewna...[emoji6] A nadal czujesz kucie?No właśnie mam z tym problem... Myślisz że to od tego? To bym nie musiała się stresować [emoji1]
Mi jakiś czas temu przy zaparciach aż pęcherz bolał...akurat miałam wizytę u gin i mówię że mnie boli, badanie moczu miałam ok i powiedziała że to jelita tak się różnie układają...