reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie
Jak zwykle się rozpisałyście że hoho
@Stelka38 daj znać jak tam po wizycie - mam nadzieję, że wszystko dobrze
@Anga79 kciuki za wizytę - ty również oczywiście pochwal się jak już będziesz po
Jeśli chodzi o ubranka przy Mai lubiłam body zapinane w kroczku łatwo pieluchy przebierać, psjece oczywiście zapinsne tylko i wyłącznie po środku te po skosie masakra
Przedwczoraj byłam z Mają na fluoryzacji a że p. Stomatolog to moja klientka z racji tego że byłyśmy ostatnie poprosiłam i sprawdzenie. Bo coś w którymś górnym prawym zębie dziwnie mnie ćmiło. Okazało się, że mam w szparze miedzy zebowej ubytek była tak jochana, że szybciutko mi go uleczyła. Hmm kobietom w ciąży się przecież nie odmawia
[emoji16]

reklama
Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]
Dziewczyny te kłucia po bokach na wysokości jajników to więzadła trzymające macicę, które się rozchodzą -rozszerzają w miarę jak macica rośnie. To zupełnie normalne, mój gin mi to tłumaczył, a nawet rysował:-) :)

Dziewczyny czy któraś zanim zaszła w ciążę próbowała pić zioła ojca sroki?
Ja piłam;) podejrzewam, że one mi pomogły. W staraniach o pierwsze dziecko przez 1,5 roku nic nie pomagało i wyszukałam te zioła, piłam je ok 6tyg i zaciążyłam [emoji7]
Teraz staraliśmy się od grudnia, w marcu kupiłam zioła ale nie wypiłam ani razu i zaciążyłam;)

A czemu pytasz?

@Stelka38 lepiej nie zwlekaj i podjedź do szpitala na dyżur to od razu Cię przyjmą.
Co do zadyszki to przy tych upalach wejście na pierwsze piętro to już wyczyn.
Noc kiepska, kilka godzin spałam bo w sypialni na poddaszu saunę mamy, jeszcze ta pełnia i stres przed wizytą. Dość już mam upałów.
Wizyta na 15.15, stres już od 2 dni.

Kciuki za wizytę [emoji110]

Ja piłam;) podejrzewam, że one mi pomogły. W staraniach o pierwsze dziecko przez 1,5 roku nic nie pomagało i wyszukałam te zioła, piłam je ok 6tyg i zaciążyłam [emoji7]
Teraz staraliśmy się od grudnia, w marcu kupiłam zioła ale nie wypiłam ani razu i zaciążyłam;)

A czemu pytasz?
Piłam też jakiś czas ale cykl mi się wydłużył do 80dni i tak się zastanawiam czy to przez nie czy jak.

Wróciłam chwilę temu do domu od dentysty. Masakra ósemka do leczenia kanałowego ale nie może mi to w ciazy wyleczyc bo by musiała zrobić zdjęcie. Dwa razy się jej na fotelu rozplakalam. Nie mogłam się uspokoić. Dopiero jak już przyjechałam do domu to się jakoś uspokoilam [emoji58] zatruła mi ten ząb. Mam nadzieję że już żaden ból mnie nie zaskoczy [emoji58]

reklama
Do góry