reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie
Jak zwykle się rozpisałyście że hoho
@Stelka38 daj znać jak tam po wizycie - mam nadzieję, że wszystko dobrze
@Anga79 kciuki za wizytę - ty również oczywiście pochwal się jak już będziesz po
Jeśli chodzi o ubranka przy Mai lubiłam body zapinane w kroczku łatwo pieluchy przebierać, psjece oczywiście zapinsne tylko i wyłącznie po środku te po skosie masakra
Przedwczoraj byłam z Mają na fluoryzacji a że p. Stomatolog to moja klientka z racji tego że byłyśmy ostatnie poprosiłam i sprawdzenie. Bo coś w którymś górnym prawym zębie dziwnie mnie ćmiło. Okazało się, że mam w szparze miedzy zebowej ubytek była tak jochana, że szybciutko mi go uleczyła. Hmm kobietom w ciąży się przecież nie odmawia
[emoji16]

reklama
Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]
Dziewczyny te kłucia po bokach na wysokości jajników to więzadła trzymające macicę, które się rozchodzą -rozszerzają w miarę jak macica rośnie. To zupełnie normalne, mój gin mi to tłumaczył, a nawet rysował:-) :)

Dziewczyny czy któraś zanim zaszła w ciążę próbowała pić zioła ojca sroki?
Ja piłam;) podejrzewam, że one mi pomogły. W staraniach o pierwsze dziecko przez 1,5 roku nic nie pomagało i wyszukałam te zioła, piłam je ok 6tyg i zaciążyłam [emoji7]
Teraz staraliśmy się od grudnia, w marcu kupiłam zioła ale nie wypiłam ani razu i zaciążyłam;)

A czemu pytasz?

@Stelka38 lepiej nie zwlekaj i podjedź do szpitala na dyżur to od razu Cię przyjmą.
Co do zadyszki to przy tych upalach wejście na pierwsze piętro to już wyczyn.
Noc kiepska, kilka godzin spałam bo w sypialni na poddaszu saunę mamy, jeszcze ta pełnia i stres przed wizytą. Dość już mam upałów.
Wizyta na 15.15, stres już od 2 dni.

Kciuki za wizytę [emoji110]

Ja piłam;) podejrzewam, że one mi pomogły. W staraniach o pierwsze dziecko przez 1,5 roku nic nie pomagało i wyszukałam te zioła, piłam je ok 6tyg i zaciążyłam [emoji7]
Teraz staraliśmy się od grudnia, w marcu kupiłam zioła ale nie wypiłam ani razu i zaciążyłam;)

A czemu pytasz?
Piłam też jakiś czas ale cykl mi się wydłużył do 80dni i tak się zastanawiam czy to przez nie czy jak.

Wróciłam chwilę temu do domu od dentysty. Masakra ósemka do leczenia kanałowego ale nie może mi to w ciazy wyleczyc bo by musiała zrobić zdjęcie. Dwa razy się jej na fotelu rozplakalam. Nie mogłam się uspokoić. Dopiero jak już przyjechałam do domu to się jakoś uspokoilam [emoji58] zatruła mi ten ząb. Mam nadzieję że już żaden ból mnie nie zaskoczy [emoji58]

reklama
Do góry