reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Udało mi się zapisać prywatnie do lekarza na godzinę 13. Szykuję się i lecę. Trzymajcie kciuki.
Kciuki kochana czekamy na wieści[emoji6]ogólnie mąż kosił podkaszarka i grabilam trawę i wynosiłam i czuje już podbrzusze. Także popołudnie leże ale najpierw prasowanie [emoji6]

reklama
A propo tygodni to znalazłam taką rozpiske [emoji6]
un94_tygodnie-ciazy.gif

Załączniki

• un94_tygodnie-ciazy.gif
    un94_tygodnie-ciazy.gif
    37,5 KB · Wyświetleń: 373
Hej dziewczyny. A mnie od wczoraj kłuje brzuch tak bardziej z prawej strony. Inaczej niż zwykle i nie wiem o co chodzi... Ból nie jest jakiś ogromny i nie ma plamienia ale jakoś dziwnie. Wogole to jakaś infekcja pęcherza mnie dopadła i wczoraj już pisałam do gina czy mogę coś wziąć i biorę urosept. Może ten ból to od tej infekcji? Co myślicie? Tylko tak dziwnie trochę że z prawej strony
Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]

Ja nawet w nocy się obudziłam bo mnie kulo w prawym boku tak mniej więcej na wysokości jajnika i niby ok ale tak falami mnie kulo że od 4 Nie spałam i czekałam co dalej...ale przeszło jakoś, w sumie nie był to mocny ból do zniesienia ale ja jakaś schize mam i tylko wypatruje czy coś się nie dzieje [emoji53]
Mnie kłuje właśnie trochę wyżej, na pewno nie jajnik... Nie wiem może to po prostu jelita...

Mnie kłuje właśnie trochę wyżej, na pewno nie jajnik... Nie wiem może to po prostu jelita...
A nie masz problemów z zaparciami właśnie?
wszystkie narządy zajmują połowę tego miejsca co przed ciążą, a pod koniec będą zajmowały tylko 1/5. I przez to te bóle i kłucia mogą być.

Hej dziewczyny. Źle dziś spałam w nocy. Bol zęba mnie obudził :( wzięłam apap i trochę pomogło, rano się budzę i znów boli, wzięłam apap i tym razem nie pomogło. Dobrze że dziś akurat mam wizytę. Często mnie w ciazy żeby bolą. Też macie z tym problem ?

Hej dziewczyny. Źle dziś spałam w nocy. Bol zęba mnie obudził :( wzięłam apap i trochę pomogło, rano się budzę i znów boli, wzięłam apap i tym razem nie pomogło. Dobrze że dziś akurat mam wizytę. Często mnie w ciazy żeby bolą. Też macie z tym problem ?
Mnie jako tako zęby nie bolą, jedynie co to od 2lat rośnie mi przeklęta ósemka i czuję ją ale to tylko lekko ćmi...Natomiast mam ogromny problem z dziąsłami nigdy mi tak nie krwawiły jak teraz [emoji52]

reklama
Kochana kciuki zaciśnięte [emoji110][emoji110][emoji110]

@Arielka zeby mnie nie bolą tylko dziąsła wrazliwsze są, wizytę u dentysty masz? Może coś tam się dzieje?

Do góry