reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja też taka bojąca jestem. Ostatnio ciągle ciągnął mnie brzuch, bałam się żeby nic złego sie nie zadziało. A dziś schizuje, bo boję się jutrzejszych wyników Pappa, żeby mi jakieś głupoty z racji wieku nie powychodziły. Ach niby stara baba a taka durna

reklama
Witam, nowe styczniowe mamusie, co raz nas więcej tutaj.

Pytałam kiedyś o poduszkę do spania, kupiłam sobie i rzeczywiście potwierdzam opinie że jest super wygodna. Dzięki

Widzę że nie tylko ja mam schodzę z oglądaniem papieru i majtek, ja miałam zawał przy chusteczkac higienicznych jak sie okazalo w angry birds.
Ciekawe kiedy przestane to sprawdzac?

@Aneta15 ja jutro mam wizytę i też już się nakręcam niepotrzebnie. Nie stresuj się wynikami wiek zaniza i pamiętaj że to tylko algorytm nie diagnoza.

A już myślałam że ze mną jest coś nie tak z tym sprawdzaniem papieru i lataniem do łazienki żeby sprawdzić majtki jak poczuje coś mokrego :)

No serio, ale schizole z nas. Ja to czasami jak sie juz poprzutalamy to na nastepny dzien ciagle latam do toalety bo mam wrazenie ze cos nie tak. A to bo prostu moj bidok ma tak rzadko przytulanie, że sie zbiera ponad miare [emoji14][emoji14][emoji14]
A w ogole mam jakis papier w czerwone owoce i juz w ogole schiz czy to nie krew. Dzisiaj kupie sobie inny bialy bo serio aż mi słabo czasami jak na niego patrze [emoji23]

No my się też akurat wtedy poprztulalismy, a w nocy ta woda. To ja już byłam pewna, że coś tam się uszkodziło. Masakra jakaś.
A papier tylko biały w ciąży ;)

Witaj, też jestem z lubelskiego i mam termin na 23 stycznia. Jeśli będziesz rodziła w Lublinie to może spotkamy się w szpitalu jeśli szczęśliwie dotrwamy do tego terminu :)
W Lublinie rodziłam córkę 9 lat temu i nie mam stamtąd najmilszych wspomnień. Dlatego tym razem stawiam na moje rodzinne miasto :tak: A co do terminu to u mnie na 95 proc. cesarska, więc raczej bedzie trochę wczesniej.

No wcale Wam się nie dziwię. Też ten papier ciągle oglądam. A u mnie od wczoraj ta brązowa wydzielina - dziś też i do tego doszedł ból brzucha :( i jak tu nie schizować?

Witam, nowe styczniowe mamusie, co raz nas więcej tutaj.

Pytałam kiedyś o poduszkę do spania, kupiłam sobie i rzeczywiście potwierdzam opinie że jest super wygodna. Dzięki

Widzę że nie tylko ja mam schodzę z oglądaniem papieru i majtek, ja miałam zawał przy chusteczkac higienicznych jak sie okazalo w angry birds.
Ciekawe kiedy przestane to sprawdzac?

@Aneta15 ja jutro mam wizytę i też już się nakręcam niepotrzebnie. Nie stresuj się wynikami wiek zaniza i pamiętaj że to tylko algorytm nie diagnoza.
Staram sobie to tak tłumaczyć, że to tylko statystyka i że przecież w usg wszystko dobrze, ale strach robi swoje:szok:

reklama
W Lublinie rodziłam córkę 9 lat temu i nie mam stamtąd najmilszych wspomnień. Dlatego tym razem stawiam na moje rodzinne miasto :tak: A co do terminu to u mnie na 95 proc. cesarska, więc raczej bedzie trochę wczesniej.
A z którego szpitala w Lublinie masz złe wspomnienia? Mnie też czeka cc na 100% jeśli dotrwam więc się na inną ewentualność nie szykuję.

Do góry