reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja juz po wizycie. To byla najgorsza wizyta jaką w zyciu mialam! Lekarz tylko tetno sprawdził a i tak nie powiedział mi nic, dobrze ze slyszalam serduszko. Zdjęcia oczywiście tez nie mam. Na moje pytanie ile dziecko urosło laskawie podszedl do monitora i stwierdził ze nawet nie zmierzyl! Mam juz dosyc tego doktorka [emoji34] teraz czekam do położnej. Tak mi zle po tej wizycie [emoji20]
Ojej, nie pokazal Ci dzidziola? Kurcze no strasznie mi przykro, co za buc [emoji853] nfz?

reklama
Ojej, nie pokazal Ci dzidziola? Kurcze no strasznie mi przykro, co za buc [emoji853] nfz?
Tak. Chodze do niego od początku, w sumie dzieki niemu jestem w ciazy bo mialam stymulacje jajnikow. Ale z wizyty na wizytę jest gorszy.
Mozesz mi dopisać polowkowe na 23.08. Mam nadzieje ze Maleństwo zrobi mi prezent na urodziny i pokaże co ma miedzy nozkami. [emoji4]

Ja juz po wizycie. To byla najgorsza wizyta jaką w zyciu mialam! Lekarz tylko tetno sprawdził a i tak nie powiedział mi nic, dobrze ze slyszalam serduszko. Zdjęcia oczywiście tez nie mam. Na moje pytanie ile dziecko urosło laskawie podszedl do monitora i stwierdził ze nawet nie zmierzyl! Mam juz dosyc tego doktorka [emoji34] teraz czekam do położnej. Tak mi zle po tej wizycie [emoji20]
Jakiś koszmar, nic nie zmierzył i nic nie mówił. Ważne że serduszko bije. Oby na polowkowym było lepiej. już u innego lekarza będzie ?

Nie dziwię ci się że ci źle,człowiek tyle czasu czeka na wizytę, martwi się a tu taka olewka ze strony lekarza ...[emoji17]Ale przynajmniej powiedział że wszystko dobrze ?

Ważne że wszystko w porządku [emoji173]️ a wiesz lekarze teraz oczekują żeby chodzić do nich prywatnie,mało który jest dokładny,miły, i do tego na NFZ. Mi też nie zmierzył ostatnio małego bo się nie dało ruszał się bardzo.

Najważniejsze że wszystko dobrze z Maluszkiem ❤ Ale ci lekarze na NFZ to naprawdę utrudniają... kobiety w ciąży to kasa dla nich i dlatego tak się zachowują.

Jakiś koszmar, nic nie zmierzył i nic nie mówił. Ważne że serduszko bije. Oby na polowkowym było lepiej. już u innego lekarza będzie ?
Nie dziwię ci się że ci źle,człowiek tyle czasu czeka na wizytę, martwi się a tu taka olewka ze strony lekarza ...[emoji17]Ale przynajmniej powiedział że wszystko dobrze ?
Ważne że wszystko w porządku [emoji173]️ a wiesz lekarze teraz oczekują żeby chodzić do nich prywatnie,mało który jest dokładny,miły, i do tego na NFZ. Mi też nie zmierzył ostatnio małego bo się nie dało ruszał się bardzo.
Najważniejsze że wszystko dobrze z Maluszkiem [emoji173] Ale ci lekarze na NFZ to naprawdę utrudniają... kobiety w ciąży to kasa dla nich i dlatego tak się zachowują.
Nic nie mierzył, wiec pozostaje mi wierzyc ze jest wszystko w porzadku. Kolejna wizyta tez u niego, a on nie przyjmuje prywatnie wiec nie wiem o co mu chodzi [emoji34] a maluszek chyba spal, wiec wyobrazcie sobie moje przerażenie jak widzialam dziecko co sie nie rusza a lekarz nic nie mowi [emoji15]

Nic nie mierzył, wiec pozostaje mi wierzyc ze jest wszystko w porzadku. Kolejna wizyta tez u niego, a on nie przyjmuje prywatnie wiec nie wiem o co mu chodzi [emoji34] a maluszek chyba spal, wiec wyobrazcie sobie moje przerażenie jak widzialam dziecko co sie nie rusza a lekarz nic nie mowi [emoji15]
Zapisz się może gdzieś na połówkowe prywatnie zawsze to pewność będziesz miała.coprawda zapłacisz trochę ale nie ważne to. Bo on pewnie też zrobi to byle szybko i niedokładnie

reklama
Do góry