reklama
MojrAnka
Fanka BB :)
Witajcie a to mój brzuszek - tak jak mówiłam u mnie kulka po prawej stronie chociaż zdjęcie tego dokładnie nie odzwierciedla
Spokojnej nocki [emoji846]Zobacz załącznik 879280
Widać dokładnie [emoji16]
Moje dziecko nie jest „stronnicze”. Normalny brzuchol mam. Śmiesznie tak, że u każdej inaczej [emoji1]
Dziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?
Mi się wydaje, że to znaczy że na metce jest np. 40, a tak naprawdę to 38. Czyli powinnaś wziąć większy niż zwykle... chyba.
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
No na moim zdjeciu widac takiego dosyc dorodnego siusiaka [emoji23]Tak, ponoć czasem wargi są tak duże, że można je pomylić z siusiakiem
U mojego starszego dziecka też nie było żadnych wątpliwości, ale podobno zdarzają się takie niespodzianki
reqiem
Fanka BB :)
No właśnie to o Twoim zdjeciu mowimy, ale faktycznie mega fotka. Na nfz chodzisz czy prywatnie gdzies ma taki sprzęcior lekarz? Moj mąż nie mogl sie wczoraj nadziwic jak mu pojazałam [emoji16]No na moim zdjeciu widac takiego dosyc dorodnego siusiaka [emoji23]
paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Hehe prywatnie kochana [emoji4] no wydaje mi sie ze chyba zostanie chlopak [emoji4]No właśnie to o Twoim zdjeciu mowimy, ale faktycznie mega fotka. Na nfz chodzisz czy prywatnie gdzies ma taki sprzęcior lekarz? Moj mąż nie mogl sie wczoraj nadziwic jak mu pojazałam [emoji16]
Właśnie mi się wydaje, że w takim wypadku rozmiar wypada na większy niż standardowo czyli rozmiar 38 na metce jest jak 40 np i musisz wziąć mniejszy ;p ja to tak rozumiemDziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?
reklama
Bierz mniejszy rozmiar. Jeśli chodzi o Bonprix to na pewno mają zawyzona czyli wartość na metce jest większa niż powinna być. Ja spodnie normalnie mam 38 a w bonprix 36. Zresztą jak wszystko. W ogóle to ja stwierdziłam że nie będę sobie kupować żadnych spehalnych ciążowych ciuchów bo szkoda kasy,a poza tym nie przekonuje mnie taka wielka gumka na brzuchu i kupiłam sobie po prostu zwykle spodnie z gumka w pasie. Nawet udało mi się dostać takie w wersji eleganckiej do pracy. Polecam szukać na bazarkach (ja akurat kupiłam na marywilskiej bo jestem z Wawy). Cena niska, gumka rozciagliwa Takie spodnie noszą te wszystkie starsze babki emerytki którym brzuch został na zawsze a nogi mają szczupłe wiadomo że z jeansami się tak nie da i jeansy to tylko ciążowe.