reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witajcie a to mój brzuszek - tak jak mówiłam u mnie kulka po prawej stronie chociaż zdjęcie tego dokładnie nie odzwierciedla
Spokojnej nocki [emoji846]
IMG_20180719_085856.jpg

Załączniki

• IMG_20180719_085856.jpg
    IMG_20180719_085856.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Dziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?

Dziewczyny a ja z innej beczki pytanie. Co znaczy zawyżona rozmiarówka? Chcilalm kupić ciążowe ubrania na allegro. Ciuchy z bon prix i wlasnienopis że rozmiarówka zawyżona. Powinnam.wziac większe czy mniejsze niż kupuję zwykle?

Mi się wydaje, że to znaczy że na metce jest np. 40, a tak naprawdę to 38. Czyli powinnaś wziąć większy niż zwykle... chyba.

Właśnie mi się wydaje, że w takim wypadku rozmiar wypada na większy niż standardowo czyli rozmiar 38 na metce jest jak 40 np i musisz wziąć mniejszy ;p ja to tak rozumiem

reklama
Bierz mniejszy rozmiar. Jeśli chodzi o Bonprix to na pewno mają zawyzona czyli wartość na metce jest większa niż powinna być. Ja spodnie normalnie mam 38 a w bonprix 36. Zresztą jak wszystko. W ogóle to ja stwierdziłam że nie będę sobie kupować żadnych spehalnych ciążowych ciuchów bo szkoda kasy,a poza tym nie przekonuje mnie taka wielka gumka na brzuchu i kupiłam sobie po prostu zwykle spodnie z gumka w pasie. Nawet udało mi się dostać takie w wersji eleganckiej do pracy. Polecam szukać na bazarkach (ja akurat kupiłam na marywilskiej bo jestem z Wawy). Cena niska, gumka rozciagliwa ;) Takie spodnie noszą te wszystkie starsze babki emerytki którym brzuch został na zawsze a nogi mają szczupłe ;) wiadomo że z jeansami się tak nie da i jeansy to tylko ciążowe.

Do góry