A ryzyko trisomii jakie miałaś wpisane ?U mnie tez NT bylo 2.3. A ile maleństwo ma długości? Moje 72mm
reklama
Zuzanka1402
Fanka BB :)
No wiem, ale skoro raz mówią chłopiec, a zaraz potem dziewczynka to ja już głupia jestem... [emoji848]Ale na podstawie ułożenia tego wyrostka określa się płeć: kiedy jest w pozycji poziomej o tak „ -„ dziewczynka, a jak skierowany do góry o tak „ I „ to chłopiec. Tak nam tłumaczył lekarz na prenatalnych w Klinice w Szczecinie.
justys0702
TakieA ryzyko trisomii jakie miałaś wpisane ?
Załączniki
Noo u Ciebie te wyniki sa ok, u mnie wyszło trochę niższe to skorygowane od podstawowego przy trisomii 21 i trochę się zestresowalam..
justys0702
A duzi niższe?Noo u Ciebie te wyniki sa ok, u mnie wyszło trochę niższe to skorygowane od podstawowego przy trisomii 21 i trochę się zestresowalam..
Podstawowe 1:882 a skorygowane 1:790, niby z Poznania we wniosku ryzyko niskie mi napisali a ona mówi ,że pośrednie ;/A duzi niższe?
justys0702
No nie dużo niższe. Ale teraz to już nic nie zrobimy. Musimy czekac do usg polowkowego. Chyba, ze decydujesz się jeszcze na inne badaniaPodstawowe 1:882 a skorygowane 1:790, niby z Poznania we wniosku ryzyko niskie mi napisali a ona mówi ,że pośrednie ;/
I gin i ten w Poznaniu mówił, że nie muszę żadnej diagnostyka pogłębionej robić i następne połowkoweNo nie dużo niższe. Ale teraz to już nic nie zrobimy. Musimy czekac do usg polowkowego. Chyba, ze decydujesz się jeszcze na inne badania
justys0702
Jakby nie byli pewni wyniku to napewno kazali by Ci robic dodatkowe badaniaI gin i ten w Poznaniu mówił, że nie muszę żadnej diagnostyka pogłębionej robić i następne połowkowe
reklama
Też mam taką nadzieję, tylko wtedy niepotrzebnie moja dr dziś wspomniała o tym ryzyku skoro nic nie mam więcej robić eh no zobaczymyJakby nie byli pewni wyniku to napewno kazali by Ci robic dodatkowe badania