reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Bonprix trzeba brać rozmiar mniejsze. Ja właśnie kupiłam jeansy. Są ciut za duże, ale do zimy jeszcze trochę to KE zostawiłam.
Z tym, że te z H&M bez porównania lepsze jakościowo są.

reklama
Szczęśliwe Mamusie Styczniowe [emoji4]

[emoji110][emoji110][emoji110]za wizyty:

20.07 :
@alla31 wizyta

23.07- @paulenka91 wizyta, @violetta.sc prenatalne, @bojąca wizyta, @Asia92 wizyta, @eulalia83wizyta
24.07 - @Gosia892 wizyta , @Dariana wizyta
25.07 - @Dariana diabetolog,
26.07 - @Misza95 wizyta,
27.07 - @Anga79 wizyta
30.07 - @Monika 11118 wizyta, @Stelka38 wizyta, @MojrAnka wizyta
31.07 - @marzenka1810 wizyta, @Lilli1234 wizyta @Kokoszka356 wizyta, @martag86 połówkowe
01.08 - @reqiem wizyta
02.08 - @Tasza wizyta
03.08 - @kropka4x4 wizyta, @Camilla29love wizyta
06.08 - @martag86 wizyta
07.08 @justys0702 wizyta
08.08 - @olakaczmarek7 wizyta, @Justyna16235
09.08 - @Asiula86 wizyta
16.08 - @olakaczmarek7 połówkowe, @Anga79 połówkowe
20.08 - @MojrAnka połówkowe
21.08 - @eulalia83 połówkowe
27.08 - @Zuzanka1402 połówkowe
30.08 - @Asiula86 połówkowe, @perell wizyta
31.08 - @Lilli1234 wizyta,
25.09 - @kropka4x4 połówkowe

Piszcie swoje wizyty to dopisze do kalendarza [emoji4]

Link do: Styczniówki 2019r.

Link do naszej tabelki, dopisujcie sie , a jak ktos ma problem to dajcie dane, to dopisze.

I znowu piątek, @alla31 powodzenia na wizycie. Miłego dnia wszystkim[emoji173][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji173]

Ostatnia edycja:
A na połowkowych będą już w stanie wyłapać czy wszystko jest ok czy jednak ryzyko jest większe ?bo czytałam ,że połowkowe to nie pod tym względem badają ale nie wiem..
Nie wiem jak dokładnie badaja ale myślę, że jesli będzie jakas wada to chyba powinni ją zauważyć

Jak byłam w poprzedniej ciąży na połówkowy to również miałam podane ryzyko trisomii. Dziecko jest już duże i to badania ma za zadanie wyłapać wady wrodzone. Zbadać anatomię płodu. Przynajmniej tak mi wtedy lekarz tłumaczył.

Chodziło mi o to ze jeszcze mieści się całe w kadrze USG a wszystkie narządy dobrze widoczne. Później już dziecko rośnie i tylko partiami można oglądać:)

Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj piękna, słoneczna pogoda :D a ja się właśnie szykuję bo jadę z siostrą na przymiarke jej sukni ślubnej, a później na mały shopping... już niestety w nic się nie mieszcze... Wszystko ciśnie w brzuch :( mam nadzieję, że pokonam ból głowy bo inaczej będzie ciężko...

Cześć dziewczyny! U nas dzisiaj piękna, słoneczna pogoda :D a ja się właśnie szykuję bo jadę z siostrą na przymiarke jej sukni ślubnej, a później na mały shopping... już niestety w nic się nie mieszcze... Wszystko ciśnie w brzuch :( mam nadzieję, że pokonam ból głowy bo inaczej będzie ciężko...
U mnie z samego rana było pochmurno ,ale teraz wyszło piękne słoneczko aż chcę się wyjść na miasto [emoji4]Co do ciuchów ja też się nie mieszczę ,najgorzej spodnie wchodzę jeszcze w nie ale cisną jak niewiem ,muszę zainwestować w jakieś z delikatna gumką [emoji6][emoji6][emoji6]
Życzę udanego dnia [emoji8]

reklama
Do góry