justys0702
Fanka BB :)
Musi być dobrzeTeż mam taką nadzieję, tylko wtedy niepotrzebnie moja dr dziś wspomniała o tym ryzyku skoro nic nie mam więcej robić eh no zobaczymy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musi być dobrzeTeż mam taką nadzieję, tylko wtedy niepotrzebnie moja dr dziś wspomniała o tym ryzyku skoro nic nie mam więcej robić eh no zobaczymy
A na połowkowych będą już eMusi być dobrze
A na połowkowych będą już w stanie wyłapać czy wszystko jest ok czy jednak ryzyko jest większe ?bo czytałam ,że połowkowe to nie pod tym względem badają ale nie wiem..Musi być dobrze
Kochana spokojnie. Wyniki nie są aż takie złe i ryzyko również. Mi ryzyko wyszło niewiele ponad 1:200 przy trzech trisomiach i NT 2,7 i miałam amniopunkcje na którą bynajmniej mój lekarz kierował przy ryzyku 1:300.U mnie takie ryzyko wyszło że względu na wiek 40lat. Nie mam teraz wglądu aby napisać coś więcej i nie bardzo pamiętam bo jestem z córką w CZD w Warszawie. Jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej pisz jak wrócę odpowiem. Pozdrawiam i głowa do goryPodstawowe 1:882 a skorygowane 1:790, niby z Poznania we wniosku ryzyko niskie mi napisali a ona mówi ,że pośrednie ;/
Polowkowe to już co innego mają wykryćA na połowkowych będą już w stanie wyłapać czy wszystko jest ok czy jednak ryzyko jest większe ?bo czytałam ,że połowkowe to nie pod tym względem badają ale nie wiem..
Może miał gorszy dzień [emoji38] a moja siostra miała takie piękne sukienki pokupowane, wszystko w różu [emoji51] poszło na strych [emoji4]
Moim znajomym też lekarz wróżył chłopca, co usg to inną płeć widzieli, pod koniec miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka. Także czasem na prawdę ciężko stwierdzić. [emoji6] i to nie oznacza że słaby lekarz. Czasem wygląda to podobnie.
Może dlatego lepiej że mój gin się jeszcze na ten temat nie wypowiedział bo jedno słowo jego że to dziewczynka i idę na szoping życia [emoji23][emoji23][emoji23]Biedna [emoji51] Myślę, że mądry lekarz, jeśli nie jest pewien, to po prostu nie mówi. A jak się myli i w błąd wprowadza pacjentkę, to jest coś nie tak...
Mi trzech lekarzy powiedziało, że dziołcha, więc jak pomyłka, to ukatrupię wszystkich trzech [emoji1]
Tak, ponoć czasem wargi są tak duże, że można je pomylić z siusiakiemPtak i psitka podobne? Ejjj [emoji6]
Któraś z dziewczyn wstawiła zdjęcie synka, i to na tak wczesnym etapie i widać siusiaka... A co dopiero pózniej? Jak można pomylić?
Bo lekarz miał jakiś wypas sprzęt, widać było wszystko tak pięknie, nie każdy ma taki i nie każdy robi prenatale i wtedy tak nie widać. Nie no myśle, że takie pomyłki są wpisane.Ptak i psitka podobne? Ejjj [emoji6]
Któraś z dziewczyn wstawiła zdjęcie synka, i to na tak wczesnym etapie i widać siusiaka... A co dopiero pózniej? Jak można pomylić?