reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Podstawowe 1:882 a skorygowane 1:790, niby z Poznania we wniosku ryzyko niskie mi napisali a ona mówi ,że pośrednie ;/
Kochana spokojnie. Wyniki nie są aż takie złe i ryzyko również. Mi ryzyko wyszło niewiele ponad 1:200 przy trzech trisomiach i NT 2,7 i miałam amniopunkcje na którą bynajmniej mój lekarz kierował przy ryzyku 1:300.U mnie takie ryzyko wyszło że względu na wiek 40lat. Nie mam teraz wglądu aby napisać coś więcej i nie bardzo pamiętam bo jestem z córką w CZD w Warszawie. Jeśli będziesz chciała wiedzieć coś więcej pisz jak wrócę odpowiem. Pozdrawiam i głowa do gory

Może miał gorszy dzień [emoji38] a moja siostra miała takie piękne sukienki pokupowane, wszystko w różu [emoji51] poszło na strych [emoji4]

Biedna [emoji51] Myślę, że mądry lekarz, jeśli nie jest pewien, to po prostu nie mówi. A jak się myli i w błąd wprowadza pacjentkę, to jest coś nie tak...

Mi trzech lekarzy powiedziało, że dziołcha, więc jak pomyłka, to ukatrupię wszystkich trzech [emoji1]

Moim znajomym też lekarz wróżył chłopca, co usg to inną płeć widzieli, pod koniec miał być chłopiec, a urodziła się dziewczynka. Także czasem na prawdę ciężko stwierdzić. [emoji6] i to nie oznacza że słaby lekarz. Czasem wygląda to podobnie. ;)

Ptak i psitka podobne? Ejjj [emoji6]
Któraś z dziewczyn wstawiła zdjęcie synka, i to na tak wczesnym etapie i widać siusiaka... A co dopiero pózniej? Jak można pomylić?

Biedna [emoji51] Myślę, że mądry lekarz, jeśli nie jest pewien, to po prostu nie mówi. A jak się myli i w błąd wprowadza pacjentkę, to jest coś nie tak...

Mi trzech lekarzy powiedziało, że dziołcha, więc jak pomyłka, to ukatrupię wszystkich trzech [emoji1]
Może dlatego lepiej że mój gin się jeszcze na ten temat nie wypowiedział bo jedno słowo jego że to dziewczynka i idę na szoping życia [emoji23][emoji23][emoji23]

A jak nie to cóż.. do trzech razy sztuka [emoji13]

Któraś z dziewczyn wstawiła zdjęcie synka, i to na tak wczesnym etapie i widać siusiaka... A co dopiero pózniej? Jak można pomylić?
Tak, ponoć czasem wargi są tak duże, że można je pomylić z siusiakiem ;)
U mojego starszego dziecka też nie było żadnych wątpliwości, ale podobno zdarzają się takie niespodzianki :)

reklama
Bo lekarz miał jakiś wypas sprzęt, widać było wszystko tak pięknie, nie każdy ma taki i nie każdy robi prenatale i wtedy tak nie widać. Nie no myśle, że takie pomyłki są wpisane.

Do góry