paaulinkaaa09
Aktywna w BB
Znajoma mi mowila ze wlasnie kwas szczawiowy dla kobiet w ciazy nie jest zdrowy... zglupiec mozna [emoji52]Hmm a czemu by nie, szczaw jest mega zdrowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znajoma mi mowila ze wlasnie kwas szczawiowy dla kobiet w ciazy nie jest zdrowy... zglupiec mozna [emoji52]Hmm a czemu by nie, szczaw jest mega zdrowy
A ja Gliwice
Jak Ty ładnie wyglądasz [emoji7] u mnie dokładnie tyle samo przybyło +7kg. A dziś 15+4. Mam tylko nadzieję że nie przytyje 30 kg jak tak szybko mi przybywa [emoji50]Dziewczyny u mnie dzisiaj 15+2 i +7kg jak u was z wagą?
Głowa też pęka od wczoraj i generalnie nastrój kiepski, ale... brzusio rośnie także jest pięknie Zobacz załącznik 878711
Ja uwielbiam Wisłę i dość często tam bywamNo to kawałek do siebie mamy żeby się umowić na spacerek z dzidziolami musiałbyśmy się spotkać w połowie drogi
Dziewczyny mega mnie boli głowa czy mogę wziąsć ibuprofen? kurcze nie mam nic innego w domu
Ja uwielbiam Wisłę i dość często tam bywam
Tylko paracwtamol albo apap. Ja jak mnie boli.glowa jeszcze zanim.wezme leki mierze sobie.cianienie i jak.mam.niskie to wypije sobie mala kawe.rozpuszczalna i czasem pomaga, a jam wysokie to.pije.melise na wyciszenie