Z tą wydzielina też tak mam... Czasem prawie wogole a czasem mnóstwo, ale nic nie swędzi, nie piecze to chyba nie ma żadnej infekcji... Co myślicie???
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Ale Ty Moja Droga już jesteś w tabelce )Ja poproszę o dopisanie _ badania polowkowe 16.08 oraz do tabelki
Ola, om 1.04, termin porodu 07.01, płeć nieznana, brak dzieci, lat 26, woj. Lubuskie
Ja tez dzisiaj badanie prenatalne na 16 co do migreny mam od 2 lat raz w miesiącu trwało 2-3 dni ale najgorsza zawsze pierwsza doba. Odkąd jestem w ciąży to nie było takiego bólu. Głowa bolała ale do wytrzymania jeśli chodzi o jedzenie to nie można wątróbki często bo ma dużo witA tak słyszałam
Kokoszka356
O dzięki za ten wpis [emoji6]
olakaczmarek7
reqiem
Tzn nie, że nie można tylko faktycznie lepiej jej nie jeść nagminnie, ale raz na jakiś czas nie zaszkodziJa tez dzisiaj badanie prenatalne na 16 co do migreny mam od 2 lat raz w miesiącu trwało 2-3 dni ale najgorsza zawsze pierwsza doba. Odkąd jestem w ciąży to nie było takiego bólu. Głowa bolała ale do wytrzymania jeśli chodzi o jedzenie to nie można wątróbki często bo ma dużo witA tak słyszałam
olakaczmarek7
Faktycznie, nie zauważyłam! PrzepraszamAle Ty Moja Droga już jesteś w tabelce )
marzenka1810
Kwitnąco wyglądasz [emoji7]Dziewczyny u mnie dzisiaj 15+2 i +7kg jak u was z wagą?
Głowa też pęka od wczoraj i generalnie nastrój kiepski, ale... brzusio rośnie także jest pięknie Zobacz załącznik 878711
reklama
Kokoszka356
Ja miałam 84. Ale ty miescisz się w normie, więc się nie stresuj bo nie ma czym a dzidziol nie lubi jak się mama stresuje [emoji2]A ja mam pytanie. Jakie miałyście wyniki glukozy na czczo? Mi wyszło 97 - norma niby do 100 ale ja już oczywiście panikuję. A jak tam u Was?